Nekategorizirano

Še nekdo, ki misli, da je Marjan Šarec in zganja norčije proti vladi!

Kot listja in trave je zadnje čase umetnikov takšnih in drugačnih, ki jim je v tem koronavirusnem času dolgčas in zganjajo norije. Nekateri to počnejo udobno v zavetju svojih stanovanj, nekateri pa v petek na ulici, kjer lahko vidimo kazanje riti, valjanje po tleh, smetenje pred parlamentom in sramotenje samega sebe. Nekateri, polni sebe v teh časih, kritizirajo delo vlade in ji zapovedujejo, kaj mora storiti. Taki “šank” strokovnjaki se očitno najdejo za vsakim vogalom.

Samozvani humorist, ki se oblači v gasilca, hvala bogu, da ne v žensko, in kot Šarec zganja neumnosti na odru, Sašo Dobnik, včasih tudi glasbenik (dokler ga baje niso vrgli iz ansambla Aplavz), večkrat zapoveduje, kaj mora ta vlada v teh težkih časih storiti. Svoje nebuloze redno objavlja kar na svojem facebook profilu, kjer mu narod ploska in očitno je takrat s svojimi izpadi potešen. Tokrat se je ponovno spravil na vlado Janeza Janše.

Tako je zapisal na svoj Facebook profil: “Gospodje v vladi …..zdaj je na prvem mestu zdravje SE STRINJAM….BO PO CORONI NA PRVEM MESTU DELAVEC, GOSTINEC ….ALI SPET VI….???? GOSPODJE, KI SE NORČUJETE IZ NAS!!!!” Nadajuje, da kulturniki ne morejo nikjer nastopat in da je bilo dovolj strašenja s koronavirusom, ter da vsi na čelu s Kacinom “bašejo” v svoje riti.
Očitno Sašo, tako, kot ubogi Šarec še vedno živi na luni, ko je ob prvem valu, kdo drugi če ne TA vlada, poskrbela za ljudi, očitno gasilec Sašo ni bil deležen svoje pogače za spakovanje na odru, ker tudi sedaj več ali manj počiva doma. Le komu je vlada namenila pomoč meseca marca, aprila in maja? Kdo je bil deležen enkratne državne pomoči? Kako je vlada pomagala gostincem, kako turizmu? Humorist Sašo o tem ne ve nič. Očitno do Starš to sporočilo ni prišlo.

Spakovanje na odru je najboljša stvar, ki jo premore neki bivši glasbenik in če to spakovanje in nebuloze preneseš še na svetovni splet potem dobiš politika kot je Marjan Šarec. Zagotovo pa se bo našlo še veliko njegovih dvojnikov, ki so ustvarjeni zato, da govorijo neumnosti.


							Saša sicer še nismo opazili kolesariti po mariborskih ali ljubljanskih ulicah, zagotovo pa bi mu rekreacijo, glede na njegov videz vsekakor priporočili. Samo poležavanje včasih škodi.

 

 M.B.

Mogoče vam bo všeč