Nekategorizirano

Saše Arsenović in njegovi kriminalni prijatelji

V  restavraciji – gostilni Saše Arsenovića je zaposlen brat zloglasnega prevaranta Ferka, ki je nekaj časa nazaj, v Šentilju v Slovenskih goricah oškodoval mlado družino in jim uničil domovanje. Če je Arsenovič zaposlil brata prevaranta Ferka, lahko mirno sklepamo, da je ta prevarant tudi Arsenovičev prijatelj. Glede Ferka pa spomnimo, da je na dražbi bila prodana njegova nepremičnina, ki jo je kupila mlada družina. Preden so se uspeli vseliti, je Ferk iz hiše odstranil okna in celoten sistem ogrevanja ter tako oškodoval nove lastnike za nezanemarljivo vsoto denarja. 
Ob tem naj spomnimo na pisanje različnih medijev, da naj bi Arsenovič zaradi neposlušnosti svojega zaposlenega ugriznil v uho. Takoj se nam porodi igriva misel, da se ima Arsenovič za znanega in uspešnega boksarja Mikea Tysona. Pa šalo na stran. Korelacija med njegovimi zaposlenimi in prijatelji nakazuje, kdo je v resnici Saša Arsenovič. Saj vemo, kako pravi pregovor, ki še kako drži: “Povej mi s kom se družiš in povedal ti bom kdo si.”

Da vam, bralcem, malce osvežimo spomin na dogodke iz Šentilja si lahko preberete nekaj člankov na povezavah naših novinarskih kolegov: 

https://www.lokalec.si/novice/bivsi-lastnik-iz-hise-potrgal-okna/

https://www.24ur.com/novice/slovenija/je-hisa-ki-so-jo-kupili-na-drazbi-nekdanji-lastnik-pa-jo-je-unicil-crna-gradnja.html

Ob vsem tem je večkrat posredovala tudi policija, novi lastniki pa so najeli varnostno službo, da bi zaščitili svoje premoženje. 

Nadalje je potrebno opozoriti na vehementno obnašanje županskega kandidata Arsenoviča, ki parkira svojega jeklenega konjička kjer koli se mu zahoče in tebi nič meni nič, ne plača kazni, ker mu je mariborski redarji ne upajo napisati. No, morda pa ima z njimi dogovor, da njegov avtomobil pustijo pri miru. Sprašujemo se, s čim organe pregona drži v primežu, da ne ukrepajo? Ali je navezava na Arsenovičevo izjavo na soočenju Večera, da je lahko tudi BELO, ob čemer se je nasmejala vsa publika v dvorani. Ali vedo kaj, kar Arsenovič skriva pred javnostjo? Javna tajna je, da se v domala vseh gostinskih lokalih uživajo prepovedane droge, lastniki pa zaradi strahu pred izpadom dohodka ne reagirajo in ne ukrepajo zoper tovrstne kršitelje. Nemalo je tudi takšnih gostincev, ki celo sodelujejo pri trgovanju in prodaji prepovedanih substanc, saj si tako popravljajo svoj statusni položaj in morda celo pokrivajo morebitne izgube ali pa ustvarijo kapital za potrebne in želene investicije. 
Arsenovič prav tako na nedeljskem soočenju županskih kandidatov na NET TV ni zanikal dejtva, ki ga je izpostavil dr. Andrej Fištravec, da Arsenovičevo kampanijo gradi družba VEČER. Ob tem je le medlo in neprepričljivo zanikal svojo vpletenost in se narejeno začudeno nasmehnil. 
Arsenovič je prav tako v tem istem soočenju še enkrat izjavil, da je Janković njegov vzornik in da bi on počel enako kot to počne Ljubljanski šerif. Po tem takem lahko brez pomisleka pridemo do zaključne misli, da bo Arsenovič v Mariboru pričel postavljati super radarje. Vprašanje pa je ali mu bo Maribor to dovolil. Bo morda po vzoru njegovega prijatelja Jankovića na isti način službo v Mariborskih lekarnah dobila kaka nezaposlena farmacevtka?!

Uredništvo

 

Mogoče vam bo všeč