Nekategorizirano

Šarec se spreneveda!

Kako se Šarec zna izkazati za prvovrstnega bleferja smo videli v včerajšnji oddaji Tarča. Nekaj ker je vseskozi zagovarjal, Šarca kar naenkrat moti.

V lanskem letu sta portala Požareport Nova24TV iz dneva v dan pisala o aferi SRIPT, ki pa jo je vlada in njene predsednik Marjan Šarec zagovarjal, da z njo ni ničesar narobe. Prav tako je gospodarski minister Zdravko Počivalšek odredil preiskavo, kjer niso odkrili nepravilnosti. Toda glej ga zlomka, v manj kot enem letu so se politične karte premešale – Šarec je pristal v opoziciji, Aleksandra Pivec pa je pristala v novi vladi – kar je za Šarca očitno dovolj dober razlog, da jo napade za isto zadevo, ki jo je kot premier zagovarjal.

Zato se je Marjan Šarec izkazal še za enega bleferja. “Ta Šarčeva pa je bila res lovska,” se je odzval urednik Domovine Rok Čakš. Na Šarčevo laž se je odzval tudi direktor našega medija Boris Tomašič, ki je Marjana Šarca spomnil, da se je ponovno zlagal in ga spomnil na poročanje tako našega medija kot Požareporta o aferi SRIPT. “Morda pa Marjan Šarec ni razumel. Priznal je namreč, da bere in gleda Nova24TV, da pa velikokrat ne razume.”

 

Sprenevedanje nekdanjega predsednika vlade je nekaj nerazumljivega.

 

Mogoče vam bo všeč