Nekategorizirano

RTV SLO financira tudi tednik Mladina, ki je dobila 223.617 € naših naročnin, namenjenih RTV SLO! Bi lahko Tarčo na to temo?!

Naslednja na dolgem seznamu podjetij, ki ne bi smela prejemati naročniških sredstev javnega zavoda RTV SLO, je tednik Mladina. Do sedaj so jim na RTV SLO nakazali 223.617 €. Gre se za naročnine na edicije, ki jih izdaja tednik Mladina. Plačevanje naročnin teče nemoteno, ves čas. 

RTVSLO prikrito, z denarjem za naročnine financira izbrane medije na svoji, ideološko levi strani političnega spektra. 

Če se tudi vi, kot mnogi drugi, ne strinjate s takšnim načinom trošenja RTV prispevka, podpišite peticijo tukaj.

O tedniku Mladina smo pisali že v prejšnjem tednu. To medijsko podjetje je zelo dobro vpeto v strukture državnih institucij in tudi, kar je še bolj zaskrbljujoče, v strukture podjetij, ki so v lasti države. Znano je, da je tednik Mladina na plačilnih listah vseh, od Petrola, Mobitela, Elektro podjetij, …, vendar so podatki nadosegljivi, “transparentna” Mladina jih pa tudi ne objavi.

				Konstatni prihodki za Mladino. RTVSLO že leta v tem početju očitno ne vidi nič spornega. Četudi jim zmanjka za plače, kot se jim je letos že zgodilo. 			Konstatni prihodki za Mladino. RTVSLO v tem početju očitno ne vidi nič spornega. Četudi jim zmanjka za plače, kot se jim je letos že zgodilo.

vir: https://erar.si/placnik/35513/prejemnik/83610405/#transakcije

Zato javno sprašujemo Radiotelevizija Slovenija in gospo Eriko Žnidaršič, kdaj bo na sporedu Tarča, ki bo govorila o tedniku Mladina in njenem vplivu na politiko, ter o spornem, bogatem financiranju iz strani zavoda RTV SLO.

Več o Mladini si preberite v članku: Mladina ne rabi bralcev, da bi kupovali njihov časopis. Milijone dobijo drugače – hitreje!

				Mladina ima mnogo višje prihodke preko lastnika, ki je bil razkrinkan kot hudo preplačan dobavitelj žilnih opornic. Veliko denarja jim tudi prisilno namenjajo podjetja v državni lasti.			Mladina ima mnogo višje prihodke preko lastnika, ki je bil razkrinkan kot hudo preplačan dobavitelj žilnih opornic. Veliko denarja jim tudi prisilno namenjajo podjetja v državni lasti.

Preberite tudi (če klik na sliko ni aktiven pomeni, je članek še v pripravi):

Mogoče vam bo všeč