O kulturnem marksizmu kot uničevalcu Evropske civilizacije
Dogodki in prireditveKomentarPolitikaSlovenijašolstvo in znanjeV fokusu

Restavracija socializma z metodami kulturnega marksizma. Ne, hvala!

Danes je Evropa na stranpoti, ki pelje v slepo ulico, kjer domuje socializem z vsemi orodji in pripomočki za njegov morebitni in skoraj zagotovljen  »uspeh«. Slovenija je v »prednosti« pred ostalo  Evropo. Restavratorje  imamo doma. Dobro  rejene, šolane z davkoplačevalskim denarjem, da še bolj  oskubejo svoje donatorje. Celo Vlado jim je uspelo sestaviti. Ali je to normalno?

Ne, ni. Kako smo se pravzaprav znašli in prišli do te točke, da je stanje vse prej kot zdravo in normalno. In sploh prebavljivo z želodcem  normalnega spodobnega slovenskega državljana oziroma državljanke.  Smo v stanju vojne ki divja, je med nami, izvaja se pomočjo kulturnega marksizma, ki ni kultura ampak boj za uničenje vrednot, proti civilizaciji, ki je  tleh Evrope nastajala skozi stoletja. Subtilno se ga izvaja preko generacije, ki je zrasla iz našega pristnega domačega okolja.  Skozi otroke, ki so na nek način nepopisan list. In vse sprejemajo kot dobro. Tisti,  ki jim to vsiljuje pozna subtilne tehnike, ki so naravnane na njihove sprejemnike, receptorje. Tisto kar so doma začeli starši z krščanskimi vrednotami, v šolah to spodbijajo in izničujejo z drobnimi koraki, neskončno majhnih korakov(avtor Antonio Gramsi) s katerimi se pomika kultura nekega naroda v smer, ki si ga oni želijo, v smer socializma.

Kulturni marksizem  poskuša uničiti tradicionalno družino, vnesti negativne elemente na spol, raso ali kulturno identiteto in poskuša končati kapitalizem. Kulturni marksizem poskuša vzpostaviti večkulturno, globalno in egalitarno družbo. Razgradnja doseženega v prid tistim, ki niso dosegli nič, le izrabljali bi dosežke za svoj obstoj in prevlado s pomočjo prej navedenim pristopom. Razredni boj je »passeé«, le spodkopavati je treba družbo z  egalitarističnimi  pristopi, ki jih »oblačijo« v boj za enakost različnih družbenih skupin.  Do cilja, prevzema oblasti in denarja.

 

Glavni vzvodi za dosego njihovega cilja so: mediji, šolstvo in zabavna industrija.

Najhujša je propaganda, ki jo izvajajo  skupine, ki se deklarirajo za zagovornike svobode do odločanja o tem kdo si in kaj si, kot na primer ali si Jusuf ali Ažbe, ali si punčka ali fant, to si lahko izbereš.  Zmešane male glavice pa v jok in dvom o tem da ne vedo  kaj pravzaprav so. Celo aktualni ministri so podpisniki pod gradivi o tem komu je treba kaj delati in kako se in s kom, če bi rekli po domače, se hočeš »onegati«.  S tem pa zaobidejo evropsko konvencijo o otrokovi pravici do normalne vzgoje. Otrokova korist kot najvišji in najbolj visoko postavljen postulat, je  spregledana. Načrtno.

 

Mag. Branko Grims o tem kako rešiti Slovenijo pred razgradnjo s pomočjo Kulturnega marksizma

Pristop, ki ga prav  tako prakticirajo, je skorajda nasilno spreminjanje demografske slike krščanske Evrope s prihodom in »humanitarno« gesto reševanja ljudstev iz zelo oddaljenih koncev.  Spreminjanje Evrope iz civilizacije z krščanskim predznakom v nek lonec, ki nima glavne » začimbe«, po katere smo nastali in obstali pelje v njeno uničenje. In predstavljajte si, naš prosocialistični grabežljivi »establishment«  veselo sodeluje in doživlja javne »orgazme« preko raznih solističnih »krulijad«.  Vse to vsem na očeh  s podporo servilnih postreščkov javnega obveščanja preko konglomeratov, ki jih je že ustvarila elita kot lastnega ščita.

Metode ki jih uporabljajo za dosego ciljev kulturnega marksizma so subtilno razdelane preko LGBT strategije, »multikulti« strukturirane družbe in ekofašizma.  

Navadnemu, vsakdanjemu  plebsu se niti ne sanja kaj nas čaka.  Se sploh ne zavedajo da je vse to tukaj, le informacij o tem ni v zadostni meri.  Spoznanje, da so vse te »prvine« razgradnje evropske civilizacije bo še bolj boleče kot se zdi na prvo »žogo«. Prebuditi je treba slo in potrebo po preživetju in ohranjanju civilizacijskih dosežkov.  Brez civilizacije ki jo poznamo in  jo živimo, brez vrednot, ki jih  ponotranjamo,  nas ni.

 

Si želimo to?

Ne. “Da bi premagali kulturni marksizem, moramo najprej zaščititi naše otroke, zavarovati meje, ter sprostiti razvojni potencial Slovenije in Evrope,” je tudi diagnoza, ki jo je podal mag. Branko Grims na včerajšnjem omizju “Kulturni marksizem uničevalec Evrope«.

In nič več čakanja. Se je treba predramiti, se »uščipniti«  in se  boriti za obstoj svoj.

Vane T. Costa

 

Mogoče vam bo všeč