Nekategorizirano

Prva dama ZDA srečala Abrahama, Vse najboljše Melania!

Prva dama Amerike in slovenske gore list Melania Trump se bo danes srečala z Abrahamom. Kaj reči najprej kot, vse najboljše First Lady. Sledi vprašanje, kaj je svoji soprogi za okrogli jubilej pripravil Donald Trump, predsednik ZDA. Menda nič posebnega, ker so tudi v ZDA vse napore vložili v obvladovanje in premagovanje kitajskega smrtonosnega izvoznega artikla, virus Covid 19. Tudi za Belo hišo veljajo stroga pravila karantene in izolacije, zato bo morala rojstnodnevna zabava počakati na primernejši čas. Bo torej danes dovolj šopek rož iz Donaldovih rok? 

Nekateri svetovni mediji špekulirajo, da ji bo Donakd ob šopku rož postregel še s posebno rojstnodnevno čestitko, ki bo imela kar nekaj milijonov podpisov Američanov. Koronavirusu in vsem omejitvam navkljub v ZDA potekaintenzivna predvolilna kampanja. Aktualni predsednik Donald Trump je odločen ostali v Beli hiši še en mandat, za zbiranje podpore med Američani pa mu je prišel kot naročen tudi rojstni dan njegove Melanie, ki med ameriškimi državljani uživa izjemno popularnost. Skratka, Donald naj bi ji danes predal voščilnico z nekaj milijoni podpisov, ki hkrati izražajo podporo njegovi vnovični kandidaturi za predsednika ZDA.

Preberi še: https://vfokusu.com/post/542065/melania-trump-nagovarja-s-toplimi-besedami-americane

Melania Trump se je kot Melanija Knavs rodila v Novem mestu 26. aprila 1970 mladost pa je preživela v Sevnici. Že kot najstnica se je podala v manekenske vode. Kariera jo je 1996. leta vodila v ZDA, v New York. Tam je sodelovala z znanimi fotografi in v svoji karieri manekenke in fotomodela pristala na naslovnicah revij, kot so “Harper’s Bazar”, “Vanity Fair” ali “GQ”.  Svojega bodočega moža, ameriškega milijarderja Donalda trumpa, ki je skoraj 24 let starejši od nje,  je spoznala na modni zabavi v New Yorku leta 1998. Leta 2005 sta si izrekla usodni “DA” na razkošni poroki v Palm Beachu (Florida). Za Trumpa je bila to že tretja poroka. Njun sin Barron se je rodil leta 2006, Melania pa je istega leta postala ameriška državljanka.


 
Kot First Lady je Melania ves čas v ozadju Donalda Trumpa, ki pogosto z njemu prislovično brutalnostjo komunikacije preko socialnih omrežij polni naslovnice svetovnih medijev. V vlogi prve dame se Melania predvsem posveča vprašanjem, ki zadevajo otroke. Neomajna značilnost Prve dame je njena sposobnost, da pokaže ljubezen in sočutje v vsem, kar počne. Melanija veliko svojega časa preživi v druženju z otroki, kot so bolniki v bolnišnicah in centrih za varstvo otrok. V mednarodnem pogledu je gospa Trump obiskala več bolnišnic in šol. Eden njenih najbolj odmevnih obiskov je pa bil v Pediatrični bolnišnici Bambino Gesu v Vatikanu.

Na koncu še enkrat, Melania Trump vse najboljše ob 50 letnici, čestitkam se pridružuje tudi naše uredništvo.

Mogoče vam bo všeč