Nekategorizirano

Nocoj ob 20. uri v živo na TV 3 koncert iz doma Giannija Rijavca:”Ostanite doma!”

Znani slovenski glasbenik in predsednik Mednarodne mirovniške fundacije Beli Golob Gianni Rijavec bo nocoj ob 20. uri od doma priredil koncert, ki ga bo v živo prenašala televizijska postaja  TV3.

V solo koncert na klavirju bo izvajal njegove najlepše in najljubše 
balade: Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje,…Poleg
klavirja in Giannijevega vokala se mu bosta na koncertu pridružila še Matjaž Švagelj na akustični kitari + vokal in Metod Štrukelj – vokal.

Kamere TV 3 bodo koncert prenašale v živo iz Rijavčevega doma na Trnovem pri Gorici, natančneje iz sedeža Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki se nahaja nad portalom, vhodom v njegovo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji “ostani doma” in s tem zmanjšaj možnost za okužbo s corona virusom.

Koncert bo tudi Giannijev tudi poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki so
dobesedno ostali brez dela, zaslužka in kdo ve kdaj bodo lahko ponovno
nastopali v živo pred publiko. Glasbeniki in kultura nasploh so bili prvi, ki so ostali brez dela in bodo zagotovo zadnji, ki bodo lahko ponovno “normalno zaživeli”, če sploh!?!
Vabljeni torej pred tv ekrane na romantični glasbeni večer “GIANNI RIJAVEC- KONCERT OD DOMA V ŽIVO” v nedeljo, 26. aprila ob 20. uri na TV3.

VIDEO: Do takrat pa za “pokušino” posnetek skladbe Beli golob s koncerta Giannija Rijavca in godalnega kvarteta 27. decembra 2019: 

Mogoče vam bo všeč