Nekategorizirano

Prva dama Melanija ob predsedniku Trumpu blestela tudi na shodu v Orlandu na Floridi

Tako kot povsod drugje, kjer se pojavi, je Prva dama ZDA Melanija Trump bila deležna posebne pozornosti medijev in javnosti ter je blestela tudi na predvolilnem shodu predsednika Trumpa v Orlandu na Floridi, kjer je pred 20 tisoč glavo množico v dvorani ‘Amway Center’ napovedala govor Predsednika Trumpa, v katerem je slednji tudi uradno napovedal svojo kandidaturo za ponovno izvolitev na volitvah novembra 2020.

          
							         

V svojem nagovoru je Prva dama poudarila, da ji je bilo v čast služiti ZDA v preteklih dveh letih in da si želi to početi še prihodnjih šest let. Ponosna je na vse, kar so njen soprog, ta administracija in celotna njena družina storili v imenu Američanov v tako kratkem času. Resnično ljubi to državo in bo nadaljevala z delom v imenu njenih državljanov, dokler bo lahko.

Prva dama Melanija Trump gotovo odlično igra zelo pomembno in zahtevno vlogo, saj je med drugim nedvomno najlepša, najbolj elegantna in najbolj izjemna prva dama v zgodovini ZDA. Zaradi tega pa je seveda tudi deležna izjemne pozornosti tako v ZDA kot povsod po svetu.

Če je pred tremi leti Donald Trump svojo predvolilno kampanjo začel s sloganom “Naredimo Ameriko ponovno veliko”, je novo geslo za naslednji mandat “Ohranimo Ameriko veliko”. 

“Vsekakor bomo Ameriko ohranili veliko, oh, vsekakor jo bomo ohranili veliko. Še boljšo, kot poprej. Ohranili jo bomo najboljšo doslej. In zato sem nocoj tukaj z vami, da bi uradno naznanil začetek svoje kampanje za ponovno izvolitev za predsednika ZDA,” je navdušeni 20 tisoč glavi množici v dvorani Amway Center v Orlandu na Floridi dejal Donald Trump in s tem uradno pričel novo predvolilno kampanjo za predsedniške volitve 2020.

 

Na zadnje se je to v prvem tednu junija nedvoumno potrdilo ob  državniškem obisku ameriškega predsedniškega para pri britanski kraljici Elizabeti II ter na komemorativnih dogodkih v Angliji in Normandiji ob 75. obletnici zavezniškega izkrcanja junija 1944. Le nekaj dni prej pa tudi na državniškem obisku pri novem japonskem cesarju  Naruhitu in cesarici Masako ter predsedniku Vlade Abeju in njegovi soprogi, kjer sta s Predsednikom Trumpom bila prav tako sprejeta z najvišjimi častmi in deležna posebne pozornosti gostiteljev kakor tudi medijev in javnosti.

Seveda pa je tašna izjemna vloga Prve dame Melanije Trump andvse koristna tudi za Slovenijo, saj prav ona predstavlja daleč največjo promocijo Slovenije v ZDA in v svetu v njeni zgodovini, zaradi česar se je med drugim obisk turistov iz ZDA v Sloveniji v zadnjih treh letih podvojil.

V celotnem prejšnjem poslovnem in sedanjem političnem delovanju Donalda Trumpa pa igrajo zelo pomembno vlogo tudi njegovi odrasli izjemno uspešni otroci – sinova Donald ml. in Eric ter hčerki Ivanka in Tiffany-, ki so se skupaj s soprog(am)i udeležili tudi tokratnega dogodka v Orlandu. Predsednik Trump ima skupno sicer pet otrok, namlajšega Barrona prav z Melanijo. 

Mogoče vam bo všeč