Nekategorizirano

Predsednik Tajani poziva ljudi k glasovanju na evropskih volitvah

Predsednik Evropskega parlamenta Antonio Tajani je v novoletnem nagovoru poudaril pomen in doprinos EU ter državljane pozval, naj maja 2019 oddajo svoj glas na evropskih volitvah.

“2018 je bilo za Evropski parlament leto prehoda. Od delovnih mest do upravljanja z migracijami, podnebnih sprememb in varnosti, nadaljujemo s trdim delom, da vam izboljšamo življenje. Moja prednostna naloga je vedno bila, da edino neposredno izvoljeno institucijo približam državljanom.Vem, da se nekateri počutite zapostavljene. Da bi vam lahko bolje služili, se bomo še naprej trudili, da vam prisluhnemo. Ne pozabite, da je treba Evropo spremeniti, ne uničiti. Zato bodo volitve leta 2019 ključnega pomena in želim si vašega sodelovanja. Če boste volili, bo vaš glas v Evropi glasnejši. Z močnejšo Evropo se bomo lahko še naprej zavzemali za tisto, v kar verjamete. Praznični čas je vedno poseben, zato ga preživite v družbi svojih najbližjih in najdražjih. V imenu Evropskega parlamenta vam želim srečno novo leto!

Z odhodom na volitve bo vaš glas v EU močnejši. Z močnejšo Evropo se bomo lahko še naprej zavzemali za tisto, v kar verjamete”, je povedal.

Link do videonagovora predsednika EU parlamenta Antonia Tajanija:

https://multimedia.europarl.europa.eu/sl/happy-new-year-2019_N01-PUB-181211-NYTA_ev

Mogoče vam bo všeč