Nekategorizirano

Pozor! Preberi sporočilo, ga podpiši in deli naprej najmanj desetim prijateljem, znancem, da ne pretrgaš verige, sicer…..!

Prav gotovo ste tudi vi na vaš elektronski naslov prejeli sporočilo, ki “prinaša srečo” s prošnjo, da ga skrbno preberete in posredujete naprej najmanj desetim znancem ali prijateljem in s tem ne pretrgate verige, sicer vas bo naslednji dve leti  spremljala nesreča. V poduk pošiljatelj napiše, “da nek XY, ki tega ni upošteval in pretrgal verigo, je že naslednji dan postal žrtev neznanih roparjev. Drug YX pa je pismo skrbno prebral in ga nemudoma poslal svojim prijateljem in glej ga zlomka, naslednji dan je med kopanjem grede na domačem vrtu našel kepo zlata!”

Tudi to verižno pismo skrbno preberite, ga podpišite in delite naprej najmanj desetim znancem in prijateljem. Morda vam prinese srečo, prav gotovo pa letni prihranek skoraj 200 evrov?

Spoštovani

Ta prošnja, ki vam jo pošiljam, je v resnici le skromno dejanje, s katerim lahko našim politikom nežno, a hkrati dovolj jasno pošljemo sporočilo o tem, da bi morali premisliti o vlogi našega edinega medija, RTV Slovenije, ki ga moramo vsi plačevati v obliki prispevka vsak mesec…

Sama si namreč želim, da se sproži javna, demokratična debata o tem, saj mnogi ljudje s takim osrednjim medijem niso zadovoljni, a morajo kljub temu plačati 152 eur na leto.

Če se torej strinjate z mano, da je taka oblika sporočila našim politikom pomembna, vas srčno vabim, da tudi sami prispevate v to javno debato in jo pomagate odpreti s tem, ko se pridružite več tisočim že podpisanim, ki si v tem trenutku želimo spremembe. 

Vljudno prosim, podpišite peticijo. Veliko število podpisov bo največje zagotovilo, da bo prišlo do spremembe zakona, da ne bomo več prisiljeni plačevati naročnine RTV SLO.

Podpišite tukaj https://odpoved.si/

Preberi še: (https://vfokusu.com/post/545245/zbranih-je-prvih-1000-podpisov-proti-prisilnemu-placevanju-rtvslo-nadaljujemo)

Deli naprej najmanj desetim prijateljem ali znancem, da se veriga ne pretrga! 

Mogoče vam bo všeč