Nekategorizirano

Poslanec Gregor Židan za prestop iz SMC v SD pokasiral denar?

Kot piše Požareport je bivši ljubljanski nogometaš Gregor Židan, ki je bil za poslanca SMC izvoljen v Mariboru in med dosedanjim poslanskim mandatom praktično ni rekel še niti besede ter zanj tudi nihče ni vedel, da je sploh poslanec, pa je včeraj prestopil v stranko SD, in to tako, da ni dal niti ene same samcate izjave za javnost, da bi vsaj njegovi volivci izvedeli, zakaj je možakar pravzaprav prestopil.

Namesto njega je, govoril kar  Matjaž Han, vodja poslanske skupine SD. Nekateri so se hudomušno smejali, saj Gregorja Židana še nikoli niso slišali govoriti, zato se posmehljivo sprašujejo, ali sploh zna govoriti.  Po podatkih Požareporta naj bi Gregor Židan za svoj poslanski transfer celo pokasiral denar, ki naj bi mu ga – na podlagi nekaterih javno dostopnih informacij (vir) – nakazal smetarsko-medijski tajkun Martin Odlazek, čigar dokazana politična zaveznika sta prej omenjena Matjaž Han in Damir Črnčec. Nadomestni poslanec Gregor Židan je sicer znan tudi po svojih zasebnih finančnih težavah.

Je pa Gregor Židan nadomestni poslanec. Če se vrne v poslanske klopi Zdravko Počivalšek, potem bo Gregor Židan tudi zapustil poslanski sedež.

 

 

 

Mogoče vam bo všeč