Nekategorizirano

Pohvala mladim stranke SDS Maribor za pomoč v času koronavirusa

Hvalevredno dejanje so izvedli mladi člani SDS Maribor v času epidemije. Niso spali doma, ampak so v veliki meri pomagali ljudem in zdravnikom.

Dober glas, seže v deveto vas in glas solidarnosti ter dobrega dejanja se je slišal tudi v hramu demokracije. Pohvalo mladim je izrekel tudi mariborski poslanec SDS Dejan Kaloh:”Opozicija, zlasti tista rdeče obarvana, ima vedno polna usta o solidarnosti. “Kaj ste sami naredili v tem času epidemije za sočloveka in zdravstveno osebje v lokalnem okolju,” se je spraševal Kaloh.

“Vam jaz povem, kaj so mladi člani SDS delali v Mariboru. Velika zahvala gre Luka Simonič in njegovi ekipi mladih članov Mestni odbor SDS Maribor, ki so izvedli vso potrebno logistiko na terenu za uspešno izvedene akcije,” je dejal Kaloh, in nadaljeval: “V obdobju epidemije so mladi pomagali več 10 družinam, ki so jih obiskovali v povprečju 2x na teden in jim ustrezno zaščiteni prinašali živili in nujno potrebne življenjske potrebščine, zbirali so rabljena smučarska očala za improvizirano zaščito zdravnikom in ostalemu zdravstvenemu osebju pred covidom-19, ki delajo v UKC Maribor. Zbrali so več kot 150 očal, ki smo jih nato predali v UKC Maribor in te pomoči so bili zdravstveni delavci zelo veseli,” je v Parlamentu povedal Dejan Kaloh.

Mladina mariborskega SDS je naredila pomembno delo v času koronavirusa, za to jim gre velika zahvala.

 

 

Mogoče vam bo všeč