Nekategorizirano

Pivčeva spregovorila pred današnjim odločanjem o njeni razrešitvi

Aleksandra Pivec se je danes, pred glasovanjem o njeni razrešitvi v parlamentu obrnila na njene zveste ljudi, ki jo še vedno spodbujajo in bodrijo.

 Tako je Zapisala Aleksandra Pivec: “Zaključujem priprave na današnji pomembni dan. Dan, ki predstavlja pomembno prelomnico ne samo za mene osebno, ampak je pomemben mejnik v političnem prostoru Slovenije. Z njim smo prišli do zaključne točke dolgega obdobja medijskih in političnih diskreditacij Aleksandre Pivec, ki je očitno postala moteč element slovenskega političnega prostora.“

Priložnost da spregovorim o političnih igricah
“Primer tako načrtnega in pritlehnega rušenja posameznega politika namreč v zgodovini samostojne Slovenije težko najdemo. Stopnjeval se je od najave kandidature za predsednico stranke DeSUS, preko vstopa stranke v desno sredinsko koalicijo, pa vse do današnjega dne, ko se me umika tudi iz funkcije Ministrice. Zato si organizatorji zaslužijo posebno priznanje. Davkoplačevalci in volilci pa vpogled v ozadje zakulisne igre, kjer štejejo osebni interesi, potrebe države in družbe, pa so potisnjene v ozadje. Zato bo današnji dan priložnost, da pred poslankami in poslanci, ki bojo glasovali o moji razrešitvi, spregovorim o teh igrah.” Pravi Aleksandra Pivec.

Pivčeva se je s sporočilom obrnila tudi na vse zveste privržence: “Vsem, ki ste mi do današnjega dne izkazovali veliko podporo in hvaležnost za do sedaj opravljeno delo, prisrčna zahvala. Tistim, ki me boste jutri na moji poti na zadnjo “sodbo” pospremili v Državni zbor, naj povem, da mi boste s tem dali še dodaten pogum in moč, da svoje zadnje dejanje opravim odločno in pokončno, kot zmorem in znam. Današnji dan bo pomenil zgolj konec ene od mojih življenjskih poti. Ker pa so številni od mojih začrtanih projektov, ki jih Slovenija in slovensko podeželje potrebujeta, ostali nedokončani, moj umik ne pomeni konca mojega političnega delovanja, ampak predstavlja zgolj izziv za nov začetek. Zanj pa imam dovolj poguma in moči!”

 

 

Mogoče vam bo všeč