Nekategorizirano

Panika v Španiji

Oblasti v španskem turističnem mestu Alcazar de San Juan preiskujejo “izjemno zaskrbljujoč” primer koronavirusa, povezanega z bordelom, a jih ovira nepripravljenost strank, da bi poklicali, piše Mirror. Skupina za spremljanje Covid-19 v Alcazar de San Juan je priznala, da so velike težave pri iskanju vseh stikov osmih prostitutk, ki so bile testirane na koronavirus.

Pravijo, da se številne stranke nerade predstavijo, vendar so pozvale vse, ki menijo, da jim grozi nevarnost, da nujno pokličejo. Alcazar de San Juan se nahaja v provinci Ciudad Real, ki privablja mednarodne turiste zaradi svoje zgodovine, naravnega okolja ter kulturnih in zabavnih dogodkov.

Do zdaj so v mestu s 30.000 prebivalci našli štiri moške in povedali, da gredo v izolacijo, vendar domačini pravijo, da jih bo še veliko več, ki so obiskali “gostiteljski klub”.

Uradniki pravijo, da so prepričani, da je osem pozitivnih spolnih delavk spoštovalo večino predpisov o preprečevanju koronavirusa, vključno z nošenjem mask, vendar se jim   ni uspelo zadržati na metru in pol od vseh, s katerimi so stopile v stik.

Lokalne bolnišnice so opozorile na nevarnost širjenja virusa in pozvale vse moške, da “pokažejo odgovornost” in pridejo na testiranje.

Mogoče vam bo všeč