Nekategorizirano

Odzivi na kandidaturo Anžeta Logarja za župana Ljubljane: »Končno bo na Ljubljanskem gradu zaplapolala slovenska zastava!«

Nedavna najava dr. Anžeta Logarja, poslanca SDS, ljubljanskega mestnega svetnika ter v prejšnjem poslanskem mandatu predsednika preiskovalne komisije za področje bančne korupcije, da bo kandidiral za ljubljanskega župana, je sprožila številne pozitivne odmeve tudi na družabnih omrežjih (Facebook, Twitter). Nekaj smo jih zbrali in jih objavljamo spodaj.
 

»Končno Anže!!! Končno slovenski župan Ljubljane. Končno nekdo, ob katerem se bo desnica poenotila in ga izvolila. Družinski oče. Poštenjak, preiskovalec bančnega kriminala, pogumen mož. Končno nekdo ki diha z Ljubljano in za Ljubljano.« (Robert Fojkar)

»Danes je Anže Logar napovedal kandidaturo za župana Ljubljane. V SDS Ig smo tega zelo veseli in držimo pesti, da Ljubljana dobi poštenega in sposobnega župana.« (SDM Brezovica, Ig, Velike Lašče)

»Bravo, Anže Logar, bo končno Ljubljana zaživela v redu in miru !!!« (Lojze Weingerl)

»Če sem bila kdaj vesela v stanju politike, sem sedaj – resnično vesela!…in moje dobre misli ima…«(Milojka Mohor)

»Anže, iz dna duše želim, da končno Ljubljano vodi Slovenec kar je tudi prav. Težko bo to doseči glede na to koliko je v ljubljanski regiji zavednih Slovencev.« (Vladimir Koželj)

»Končno en poštenjak Ljublančani, sedaj pa imate možnost se znebiti pokvarjenega Jankoviča.« (Krista Gartner)

»Na čelu glavnega mesta Slovenije mora biti človek z veliko znanja ekonomije, družabnosti, moralnih vrednot, družinski človek. Dr. Anže Logar je čisto ta-pravi. Z njim bi Slovencem vrnili ugled.« (Ivana Zajc)

»Anže. tvoje znanje in sposobnosti so svetlobna leta pred sedanjo politično nastavljeno garnituro v Lj.«(Jožef Jandl)

»Glavno mesto si zasluži inteligentnega, poštenega in preudarnega župana.. torej zasluži si Slovenca.. Anže je odlična izbira..« (Darko Kegl)

»Naj se širi, naj se ve, Anže za župana gre! Dost’ je kock, dost’ betona, sedaj bo tehnika od Broda do Pol’a.« (Rok Radovan)

»Ljubljana ima končno priložnost, da dobi župana, ki bo na nivojo evropske prestolnice, na nivoju razvite srednje evropske države! Dr. Anže Logar je edina prava oseba za to mesto! Je človek, ki je celoten zadnji mandat, kot poslanec Državnega zbora posvetil borbi proti korupciji, proti korupciji katero pooseblja aktualni ljubljanski župan.« (Aleš Verdenik)

»Svežina, nova energija; na eni strani mladost, na drugi zrelost. Volja, znanje. Vrednote. Delo. Izkušnje. Srčnost. Integriteta. Biti svetovljan. To so besede, ki opisujejo Anžeta.« (Ana Zagožen)

»Dr. Anže Logar v boj za župana naše prestolnice. Verjamem, da bo poslej na gradu tudi slovenska zastava.« (Lidija Kocuvan Gašparič)

»NOVO! Janković dobil konkurenco na lokalnih volitvah. Prihaja Anže Logar! Kaj naj rečem? Naredi mi to mesto spet slovensko.« (Dušan Ljubec)

»Obraz protikorupcije bo izzval obraz korupcije. Za koga se bodo odločili Ljubljančani? Za napredek Ljubljane brez mafijske prakse ali za krajo in klientelizem? Vse dobro in čestitke za pogum, Anže Logar!« (Žan Mahnič)

»Odločitev je padla! ANŽE LOGAR GRE NA ZMAGO ZA LJUBLJANSKEGA ŽUPANA! VRHUNSKI KANDIDAT! <3 Ni popuščanja!« (Dejan Škvarč)

»Anže Logar je zadnje upanje za Ljubljano. Zdaj se bomo prešteli. Glavno vprašanje se glasi: JIH JE ŽE VEČ, ALI ŠE NE.« (Samo Glavan)

»Anže Logar je nevaren za globoko državo. Mogoče mislijo, da jim kot župan lahko naredi manj škode, kot vodja preiskovalne komisije.« (Frenk Mate)

»Bog Vas živi dr. Anže Logar. Pokončen mož, ki bo Ljubljano vrnil Slovencem, ker bo na gradu zaplapolala slovenska zastava.« (Vika Pika)
 
 https://www.demokracija.si/

Mogoče vam bo všeč