Nekategorizirano

Od besed k dejanjem

Prvi korak po napovedi dr. Vinka Gorenaka, poslanca SDS v Državnem zboru, da bo na junijskih parlamentarnih volitvah podporo volivcev iskal v volilnem okraju Celje, ki je za kandidate SDS tako rekoč neizvoljiv, je bil storjen. V sodelovanju z Mestnim odborom SDS Celje je v ponedeljek, 15. januarja  odprl svojo poslansko pisarno za občane in občanke iz Celja in njegove bližnje okolice ter za vse tiste, ki želijo priti do njega. Poslanska pisarna se nahaja v prostorih Mestnega odbora SDS Celje.
Poslanec Državnega zbora je na otvoritvi poslanske pisarne spregovoril o pomenu dela poslanskih pisarn za neposredne stike z državljani. Seveda se ni izognil zadnji medijsko sproducirani aferi   v zvezi s kreditom SDS za volitve 2018. »Pri tej aferi je  potrebno dodati oziroma priznati, da najem tega posojila in način kako je bilo to narejeno ni koristen za stranko oziroma je naredil določeno politično škodo. Zato se je potrebno   s temi ljudmi, ki so to svetovali in pomagali pri  najemu  posojila  pogovoriti in razčistiti. To je bila napaka«, je dejal dr. Vinko Gorenak v svojem nagovoru pred zbranimi občankami in občani ter zainteresirano javnostjo in predstavniki medijev.


Poslanec Državnega zbora dr. Vinko Gorenak, v poslanski pisarni MO SDS na Kocenovi ulici 4, v Celju, bo vsak  ponedeljek, razen v času ko potekajo parlamentarne seje.

Tekst in foto: Vane K. Tegov

Mogoče vam bo všeč