Nekategorizirano

NEVERJETNO. Sredi Maribora deluje iranska agentka?

Potem, ko je portal Nova24 razkril zgodbo o povezovanjih z Iransko revolucionarno gardo ter iranskim teokratskim režimom, se je zadeva začela razkrivati.

 Nova24 razkriva  zgodbo, v katero naj bi bila vpletena agentka iranskega režima iz Maribora Nada Altbauer. Viri Nove24 TV razkrivajo, da naj bi 20 let uničevala življenja Irancev, ki so prebegnili pred teokratskim režimom. Nasprotniki iranskega teokratskega režima so dolgo časa čakali, da bi lahko povedali resnico. Potrjujejo informacijo, da Altbauerjeva v Sloveniji živeče Irance izkorišča za prevode, saj jim v nasprotnem primeru grozi, da jih bo razkrila iranskemu režimu oziroma njihovim operativcem. Po informacijah s strani vira je njeno znanje perzijščine zelo šibko.

Altabuerjeva naj bi svoje obveščevalno-vohunske dejavnosti opravljala pod krinko “kulturnega sodelovanja”. Velikokrat so razni kulturni atašeji pravzaprav obveščevalci varnostnih služb. Vir Nove24 TV ravno tako razkriva, da so politične žrtve iranskega režima istočasno žrtve politične levice. Nekateri živeči Iranci v Sloveniji se ukvarjajo z umetnostjo. Altbauerjeva naj bi preko vez v kulturi, kjer domujejo predvsem člani leve politične opcije, onemogočala razstavljanje umetniških del Irancev, ki nasprotujejo režimu.

 “Vedno so nas odklanjali. Vse kulturne ustanove, galerije, muzeji so popolnoma v levičarski domeni. S perzijsko kulturo se tako ukvarjajo neizobraženi ljudje kot je Altbauerjeva, ki naj bi imela le končano osnovnošolsko izobraževanje.  A zaradi hudih pritiskov leve politične opcije so iranski izobraženci na področju umetnosti bili izolirani”.
 Vir omenja tudi ime Beatriz Tomšič Čerkez, zaposleno na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani. Tomšič Čerkežova naj bi ravno tako bila v komisiji za nostrifikacijo in priznavanje, s čimer naj bi po navodilih Altbauerjeve vloge določenih Irancev zavrnila. Tomšič Čerkežova je v času krpeitve moči Islamske države oz. Daesha večkrat o njih celo pozitivno pisala preko družbenih omrežij.

Z Altbauerjevo naj bi sodeloval tudi profesor na mariborski univerzi

Z Altbauerjevo naj bi sodeloval tudi eden izmed profesorjev na mariborski univerzi. Sam pogosto potuje in živi v Iranu. Razkriva, da bi mu naj kot iranskemu vohunu uspelo priti v Izrael, kjer je preslepil eno najboljših varnostnih služb MOSAD. ‘ Viri se Novi24 zahvaljujejo, da so odprli Pandorino skrinjo slovenskih agentov Iranske revolucionarne garde. Slovensko politično omrežje v rokah levice jim je v preteklosti naredilo veliko škode. Nekateri živeči Iranci zagotavljajo, da so bila njihova življenja v zadnjih 20 letih uničena. Tokrat si želijo konca skrivalnic.

 V Sloveniji službe le, če imaš dovoljenje revolucionarne garde

Po poročanju Nove24 TV se ne bojijo več Nade Altbauer in njenih kriminalnih pomagačev s katerimi je vladala. A korak za korakom se bo mreža razpletla, saj žvižgači vedo, da tokrat imajo zaščito. “Saj se gre za zlo ki ne uničuje življenj le v Iranu,lovke njihove hobotnice so ga uničevale in ga še uničujejo moji družini tudi v Sloveniji,kar je še posebej šokantno,” je povedal eden izmed pogumnih iranskih žvižgačev.

 

Mogoče vam bo všeč