Nekategorizirano

Neverjetna teorija zarote! Ko pa izveš, da sta v ozadju miljarderja Soros in Gates, postaja vse bolj verjetna!

Spletni portal demokracija.si je objavil tekst o neverjetni teoriji zarote, v katero naj bi bili vpeti miljarderji tipa Soros in Bill Gates in sicer, da je bil virus  Covid-19v kitajskem vojaškem laboratoriju v Wuhanu sproduciran, da se še pred novimi predsedniškimi volitvami v ZDA zdruši Donald Trump. Tekst objavljamo v celoti, ker te že ob samem branju spreleti srh in zaledeni kri!

							Ameriški milijarder Bill Gates je že pred časom napovedal izbruh koronavirusa.

Na spletu v zadnjem času krožijo trditve, da je bil sedanji koronavirus, ki pustoši po svetu, dejansko podtaknjen. Številni so prepričani, da je ušel s kitajskega vojaškega laboratoriju v Wuhanu, kot biološko orožje, ki je v prvi vrsti najprej prizadel komunistično Kitajsko. No, obstaja pa tudi teorija, na katero sta nas opozorila slovenska strokovnjaka, ki pa želita ostati neimenovana.

Posnetek o tem si lahko ogledate tukaj.

Svetovni ekonomski forum (WEF) in fundacija Billa Gatesa sta že 6 tednov pred izbruhom koronavirusa  v Wuhanu na Kitajskem, ki je tam izbruhnil konec leta 2019,  preigravala scenarije izbruha korona virusa.

V New Yorku oktobra dogodek Event 201

Na Center for Health Security, ki je del John Hopkins Bloomberg School of Public Health v New Yorku, je 18. oktobra 2019 potekal sestanek z oznako Event 201, na katerem so podrobno preigrali dogajanje v zvezi s pandemijo korona virusa.

Glej tukaj: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Pri tem je potrebno vedeti, da Center for Health Security finančno podpirajo Open Philantrophy Project (obstaja domneva, da je tudi povezano z razvpitim ameriškim milijarderjem Georgom Sorosom) WHO, Fundacija Billa Gatesa, Rockefeller Foundation in še cela vrsta drugih organizacij.

Na dogodku, poimenovanem Event 201 so bili zelo zanimivi predstavniki:

– George Gao, Generalni direktor Chinese Center for Disease Control and Prevention,

– Tim Evans, bivši direktor Health World Bank Group,

– Sofia Borges, bivša podpredsednica Fundacije Združenih narodov,

– Christopher Elias, predsednik Global Development division fundacije Bill & Melinda Gates,

– Avril Haines, direktorica CIA pod Barrackom Obamo,

– Jane Halton, bivša avstralska sekretarka za finance in zdravje,

– Martin Knuchel, Lufthansa,

– Eduardo Martinez, UPS,

– in drugi.

Na Eventu 201 so bili podrobno prikazani prizori, ki smo jim priča v teh dneh. Predstavljena je tudi že bila slika virusa, ki ima delovno ime »Caps«.

Pomenljivi zaključki Eventa 201

Glavni zaključki sestanka:

– Bistveno je obdržati kontrolo nad informacijami – centralizirati vir informacij (WHO). Kar ni v skladu s tem, je kategorija »fake news«, ki jo je potrebno utišati, z visokimi denarnimi kaznimi ali zaporom, vplivati na spletne platforme, mogoče celo zapreti internet,

– Centralizirano odločanje preko Združenih narodov – Svetovne zdravstvene organizacije (WHO),

– Potrebno je »napeljati – rekrutirati« verske skupnosti, da bodo prenašale »celovite« informacije na bazični nivo, torej navadnim ljudem,

– Pomembno je, da WHO in Združeni narodi ohranijo jasno linijo, vendar pa pri neposrednem nagovarjanju držav naletimo na njihovo suverenost, zato je potrebno izvajati »mehki vpliv moči«,

– Predvidevajo močno gibanje proti cepljenju, ki ga je potrebno prevladati.

Koronavirus je bil patentiran

Znano je že, da je korona virus patentiran. Patent je bil podeljen 20. novembra 2018, naslovnik patenta pa je Inštitut Pirbright, ki je sofinanciran s strani koga že? 

							Fundacije Bill & Melinda Gates. Torej se vse vrti okoli Billa Gatesa. Mediji mu pojejo hvalo, kako je »preroško« napovedoval nevarnost svetovne virusne pandemije. On tudi predlaga »univerzalno svetovno cepivo«.

Glej tukaj!

Je v ozadju obračun s Trumpom?

Zelo zanimiv pa je še en kontekst. Jasno je, da bo Donald Trump zanesljivo zmagal na prihajajočih ameriških predsedniških volitvah, razen, če bi se pojavilo nekaj zelo posebnega, na primer močen šok od zunaj (kot je na primer sedanji izbruh korona virusa). Vsi namreč vedo, da zdravstveni sistem v ZDA ni pripravljen na takšno stvar in da bodo posledice zelo hude.

Iz tega izhaja grozljiv zaključek! Obstaja resna domneva, da so globalisti pripravljeni poslati v smrt milijone ljudi, samo zato, da bi zrušili za njih motečega Trumpa, ki v prvi vrsti presega na nacionalne države in vidi v njih temelj svetovne družbene ureditve, ki se je vzpostavil z vestfalsko mirovno pogodbo leta 1648.

Donald Trump namreč deluje v skladu z geslom »Amerika, na prvem mestu! Se pravi, da je s svojo protekcionistično politiko, moteč za hiperglobaliste, ki si želijo, da bi nacionalne države izginile, in da bi imeli nekakšno svetovno vlado, ki bi jo obvladovale svetovne multinacionalke. Narodi, kakršne poznamo danes pa bi izginili…

P. S. “Vsestranski” Bill Gates skupaj z drugimi hiperglobalsiti na srečanju World Economic Forum v Davosu leta 2008.

No, sicer pa je skupaj z drugimi globalisti (Bono, Jeffrey Sacs, …) reden gost tudi pri papežu Frančišku…

Vir: demokracija.si

Mogoče vam bo všeč