Nekategorizirano

Nevarni levičarji! Kako so se spravili na uspešnega podjetnika?

“Slovenec. Mož Valerije in oče Ize, Petra ml. in Lane. Dejaven v turizmu. Mizar. Gurman. Lovec. Morjeplovec. Ljubiteljski športnik, sebe opisuje slovenski podjetnik Peter Hrastelj, ki se v kraju Trobni Dol pri Šentrupertu na svojem posestvu ukvarja s kmečkim turizmom, in ki je pred dnevi doživel spletni pogrom skrajnih levičarjev, ki so z namerno slabimi komentarji poskušali škodovati njegovemu ugledu.

 Potem ko je Peter Hrastelj na Twitterju zapisal: “Če se mi v petek kdo pridruži v akciji PGC (pogin Gizeli Cvirn, saj ste brali knjigo, kenede) posipanja risalnih žebljičkov pred Maxijem, naj se mi javi v dm. Potem gremo na pico&pir v Parmo,” so se vsule neverjetne obtožbe. Zgodil se je pravi pogrom. 

Kot piše portal Nova24TV so levi aktivisti na spletu med drugim trosili laži, da gre za neprofesionalne lastnike in grozen kraj za preživljanje dopustov, in da je okoli turistične nastanitve vse polno ostrih predmetov, še zlasti razbitega stekla pa tudi žebljev. Eden izmed aktivistov je šel celo tako daleč, da je zapisal: “Jaz ne bi šel tja, lastnik poskuša poškodovati ljudi z zelo ostrimi risalnimi žebljički na cesti. Izogni se za vsako ceno …” itd. “Pogrom je dosegel višek z nočnim klicem na stacionarni telefon in sporočilom neznanca moji ženi, da ji pride naslednji dan “izrezati maternico iz pi*ke.

Skrajni levičarji pa so se tako, kot bi bilo načrtovano, najprej spravili nad njegovo turistično ponudbo, na Facebook strani posestva “Na škaluc” in mu z namerno slabimi komentarji poskušali znižati ocene. K sreči so bile takšne škodljive izjave levičarskih provokatorjev kmalu tudi odstranjene z družbenega omrežja, kar je Hrastelj tudi z veseljem naznanil, spletna stran pa je do nadaljnjega nedelujoča.

A Hrastelj bo še vedno pisal resnico in kritiko. Tega nihče ne more ustaviti!

 

 

Mogoče vam bo všeč