Nekategorizirano

Nebuloze Wernerja Brozoviča, “kralja slovenske glasbe!”

Slovenija je  v pričakovanju drugega vala koronavirusa, katerega se, roko na srce vsi bolj ali manj bojimo od mlajših do starejših. Nekaterim pa je za koronavirus malo mar. Glavno da udrihajo po vladi in jedikujejo, kako si niso mogli napolniti žepov.

Nebuloze Wernerja Brozoviča

A koronavirus si ni izmislila ta vlada in ta politika. Izmislil si ga ni nihče. Virus, ki se je razširil po Kitajski je prišel tudi k nam, v našo malo Slovenijo v Evropo. Nihče se mu ni izognil. In tako, kot pri nas so se začeli ukrepi za zajezitev virusa in hkrati ukrepi za pomoč gospodarstva in nazadnje tudi turizma. A nekaterim se zdi, kot da še vedno živimo v starih časih, ko smo imeli enega vodjo, eno stranko in eno samo misel SOCIALIZEM. Tega se tudi po 70 letih v glavah nekaterih še nismo rešili.

In medtem, ko večina ljudi v teh težkih časih trdo dela, da lahko kaj zasluži, si nekateri, ki so do sedaj imeli “polne riti” krajšajo čas z “norijami” na družbenih omrežjih.

Od Wernerja smo mislili, da smo res videli že vse. Od njegovih nastopov v mladosti, ko je bil v nočnem času več v Tivoliju, kot na odrih, do rednega pojavljanja na vseh “pasjih procesijah.” Pri Mariu, in Stojanu, ter podobnih oddajah, pa je čez noč zaslovel. Potem ga je slava odpeljala tudi na velike odre in tudi zneski njegovih nastopov so se astronomsko povečali. Očitno je že takrat imel občutek za denar, ker je Hrvat, v Sloveniji po nastopu v Auerjevi oddaji tudi ostal. No če je pri Auerju tudi prespal nam sicer ni znano, vemo pa, da je njegova “slava” začela naraščati. Ima pa očitno Werner zadnje čase kar veliko prostih dni, saj zaradi koronavirusa ni prav veliko nastopov in posledično tudi denarja ne, se je pa zato lotil pisanja “nebuluz” o slovenski vladi.

Tako se je glasil njegov zapis: “vi ste legitimno izvoljeni, da pošteno vodite državo in pošteno razporejate denar davkoplačevalcev v dobro Slovencev in države. Žal narod do sedaj ni imel veliko opcij na volitvah in se je vedno poskušal odločiti za boljšo opcijo od slabših…in tako že 30 let…ampak…NAROD SE ZBUJA in mu je dovolj vsega…ja…to so ti ljudje, ki so na ulicah…niso ANTIFA, NISO KAVIAR SOCIALISTI, NISO ZOMBIJI, JUGOTROLI, NISO NITI POLITIČNI PLAČANCI V RUMENIH JOPIČIH, NISO PRIŠLI IZ NEKAKŠNE GLOBOKE DRŽAVE….SO NAROD, KI VAM NEKAJ ŽELI SPOROČITI..so VAŠI DRŽAVLJANI..vi pa vidite vse drugo samo ne to kar bi morali. NE MEČITE VES NAROD V ISTI PREDAL!!! Ja na ulici so tudi različni primitivni skrajneži ampak so tudi med vašimi privrženci takšni nekulturni primitivci, ki se pokažejo skozi komentiranje… pa NE SODIMO VAS PO NJIH!!!

 

Toliko zapisanih neumnosti pri Wernerju res še nismo brali. Na protestih torej nimamo ANTIFE, nimamo “Jugotrolov”, niso prišli iz globoke države? Nas pa čudi, kako so potem nastale te slike s protestov?

 
 
Werner z nebulozami tudi nadaljuje: “Kako lahko vodite državo z napačnim razmišljanjem, da je DRŽAVNI DENAR VAŠ DENAR? Vi, ki to govorite in tako mislite boste dali VAŠ DENAR takrat, KO BO ZAČELA FUNKCIONIRATI PRAVNA DRŽAVA S POŠTENIMI MLADIMI POLITIKI LEVE IN DESNE OPCIJE…TAKRAT BOSTE VSI VI, KI STE SE PROTIPRAVNO OKORISTILI, VRNILI POKRADEN DRŽAVNI DENAR, KI LEŽI NA RAČUNIH NA CIPRU,DEVIŠKIH OTOKIH……takrat boste dali VAŠ DENAR….čeprav tudi ta ni vaš “JE POKRADEN”ampak leži vsaj na vaših računih oz.računih vaših ožjih članov družine. Vedite…NISTE BOGOVI…čeprav se tako obnašate, ker vam oblast in moč zatemni um. NE ŽELITE SPREGLEDATI IN ŽIVITE NA MARSU A NAROD JE NA ZEMLJI.”

Zapis Brozovića je resnično, kot je zapisal, kot bi bil na marsu. V 5. razredu osnovne šole, se osnovnošolci učijo o upravljanju države in demokraciji in dobro bi bilo, če si Werner vzame par prostih dni in se kaj iz tega tudi nauči. Izhaja namreč še iz tistih časov, ko so se učili o socializmu in samoupravljanju. Ko so si komunisti nagnetli strašanske denarje in ko nihče ni upal spregovoriti o tem niti besede.

Javno pa sprašujemo Wernerja, ali se je oglasil takrat, ko so Jankoviču odpisali milijonske dolgove, se je oglasil takrat, ko je bilo dokazano pranje denarja NLB za Iran, se je oglasil takrat, ko smo preplačali žilne opornice itd. Werner je takrat očitno služil denar, pa ne tako, kot marsikateri slovenski delavec osem ur za strojem, ampak na odrih širom Slovenije.

Takrat se Werner ni spraševal odkod nekaterim toliko denarja. Pa tudi DURS se verjetno ni spraševal, koliko denarja Werner pokasira  “na roke” za kakšno presenečenje. celo nadel si je naziv “kraj slovenske glasbe”. No kralj že mogoče, a prepričani smo, da lahko dobi naziv kralj SLOVENSKE glasbe, le Slovenec.

Sicer pa sta si bila  tudi Werner in nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec zelo blizu. No vsaj Šarec (takrat še Serpentinšek) ga je znal celo dobro oponašati.

Mogoče vam bo všeč