Nekategorizirano

Ne le da laže, Arsenović tudi grize, o čemer priča zdravstvena dokumentacija in pričevanje oškodovanega natakarja

Čeprav v volilnem štabu Saše Arsenovića, županskega kandidata propadle SMC na lokalnih volitvah v Mariboru, skušajo pod preprogo pomesti marsikaj, kar bi lahko očrnilo sicer idealizirano podobo svojega kandidata, so po skoraj dveh desetletjih prišla na plan zdravstvenena dokumentacija o tem, kako je odgriznil del prsta svojemu natakarju in mu povzročil še več drugih poškodb po telesu. Tako spletni portal Maribor24.si poroča, kaj naj bi se dogajalo na Silvestrovo leta 1999 v lokalu Tacos. Prišlo je do pretepa, v katerem je takratni lastnik lokala Saša Arsenovič, natakarju odgriznil del prsta. Zgodbo je v oddaji 24ur povedal natakar, ki je ostal anonimen. “Sašo je pač zaščitil svojega prijatelja, namesto, da bi zaščitil svojega zaposlenega. Medtem ko sem mu povedal, da grem, me je udaril,” je povedal natakar in dodal, da so se nato nanj spravili štirje ljudje, Arsenovič pa mu je odgriznil del prsta, šlo naj bi za delček kosti in zgornjo blazinico. Policije pa niso obveščali, ker ni šlo za težjo poškodbo.

							         

Redakciji omenjenega mariborskega portala je uspelo pridobiti zdravsteveno dokumentacijo o poškodbah Arsenovićevega natakarja. Torej ne držijo Arsenovićene trditve o tem, da o tem naj ne bi obstajala zdravstvena dokumentacija, ker naj popkodbe ne bi zahtevale zdravniškega posega. Med drugim je v ambulantnem kartonu  navedeno več poškodb, ki naj bi jih utrpel natakar. Med drugim tudi: Ob 3.00 ure ponoči je prišlo do pretepa in njegov delodajalec mu je odgriznil konec desnega mezinca, ugriznil ga je v hrbet, udarce je dobil v prsa, desno lice in odrgnine po obrazu. Bil je sprejet na poškodbeni odd. kjer so mu oskrbeli in zašili rano, ugotovili, da je prišlo do amputacije zadnjefalange na desnem mezincu in kontuzije toraxa, ugriza v hrbet in številnih ekskoriacij po obrazu.”

Zaradi tega dogodka naj bi oškodovani natakar izgubil službo, še vedno ima bolečine v desnem mezincu. Spremenila se je tudi njegova psiha, ponoči ga tlačijo moreče sanje, zbujajo ga grozljivi prizori, v katerih podoživlja usodno silvestrsko noč 1999. Zaradi vsega tega težje stopa v stik z ljudmi, še vedno naj bi čutil bolečine v desnem predelu zobovja, kamor ga je udaril Arsenović, je za oddajo 24UR dejal sicer anonimni natakar.

Po vsem tem se kar nekaj medijev, razen mariborskega Večera, ki ustrežljivoizvaja Arsenovićevo predvolilno kampanjo, javno sprašuje ali je takšna oseba, ki ne le da  laže, ampak tudi grize,  primerna za mariborskega župana. Oškodovani natakar je jasno povedal, da Saša Arsenović ne sme in ne more pistati mariborski župan.

Mogoče vam bo všeč