Nekategorizirano

Nastala je skupina v podporo Aleksandri Pivec

Vse več je pritiskov na kmetijsko ministrico v Janševi vladi Aleksandro Pivec. Gonja zaradi nesmiselnih zadev pa toliko večja. Zato se je skupina njenih podpornikov, odločila, da ustanovi skupino v njeno podporo.

“Gonja, ki jo zle sile iz preteklosti in mafijska omrežja v zadnjih mesecih izvajajo nad ministrico za kmetijstvo Dr. Aleksandro Pivec se iz dneva v dan stopnjuje. Ker verjamemo, da so vse te izmišljene afere in podla podtikanja s strani njenih bivših sodelavcev samo del umazane igre, s katerimi jo želijo očrniti ter s tem onemogočiti njeno nadaljno politično pot, smo v njeno podporo ustanovili SKUPINO V PODPORO DR. ALEKSANDRE PIVEC. Menimo, da je ministrica s svojimi dejanji dokazala, da ne podpira kriminalnih dejanj. Več kot očitno je, da to hudo moti levo stran politične scene. Zato vabljeni v skupino. Izrazite ji podporo tudi VI,” so zapisali ustanovitelji te skupine.

 

Skupina je samo v enem dnevu dosegla preko 700 članov in raste, kar gre zasluga tudi vse večji popularnosti ministrice Aleksandre Pivec. Tudi ministrica se je za podporo zahvalila:

“Spoštovane podpornice, spoštovani podporniki. Izjemno ste me presenetili in razveselili s svojo podporo v skupini. Moram priznati, da so za mano težki meseci medijskega in političnega linča, ki prav gotovo pušča posledice, tudi če si ne želim dovoliti, da se me dotaknejo. S svojo podporo ste mi ves čas dajali vero in moč, da v tem boju vztrajam in da delam dobro, pošteno in prav.”

“V politiko sem vstopila z iskrenim namenom, delati v dobro ljudi, tudi takrat, ko lahko z majhnimi spremembami vplivamo na izboljšanje njihovih in naših življenj. Zato sem izbrala način dela, ki omogoča veliko stika z ljudmi, občutenja njihovih težav in soočanja z njihovimi izzivi. Na njih smo, z mojo odlično ožjo ekipo ministrstva skušali vedno reagirati s spremembami, ki so v naši moči. Vse od takrat, ko sem kot predsednica stranke, ki naj bi zastopala eno najštevilčnejših skupin ljudi, med katerimi so tudi mnogi, ki živijo na popolnem socialnem dnu, to so upokojenci, stopila v najvišji nivo politike, sem zaradi svojega načina dela, ki ljudem veliko pomeni, tarča mnogih napadov in osebnih diskreditacij. Ni mi težko soočati se z njimi, a mi je žal, da kradejo dragoceni čas in energijo, ki bi jo želela posvečati svojemu delu.” Je zapisala ministrica Pivčeva

“Delam v enem najbolj zahtevnih resorjev politike, ki skrbi za prehransko varnost državljanov in državljank Slovenije in ohranjeno in razvito podeželje države. Z vsem srcem in vso svojo energijo se svojemu resorju posvečam vsak dan ter skušam ustvarjati pogoje, za njihovo lažje delo in s tem dostojne pogoje za njihovo življenje. Veliko je bilo v preteklosti zamujenega in napačno vodenega, zato se spremembe čutijo počasneje, kot bi si želeli. A z vztrajnim delom lahko uspemo. Od vstopa v Vlado RS, ki je državo vodi od marca letos, se v slovenskem političnem prostoru dogaja prava vojna za oblast in diskreditacije Vlade, njenega predsednika in posameznikov, ki delujemo v njej. Z napadi na mene osebno, se skuša destabilizirati mene, stranko in posredno vlado. Mnoge moti moja vztrajnost in odločnost, da se temu upiram, zato ne izbirajo sredstev. Z zadnjim dejanjem vložene interpelacije so znova pokazali, kako pripravljeni so uporabiti in tudi zlorabiti vsa sredstva, da dosežejo svoj cilj dostopa do oblasti in s tem do kapitala seveda.”

“Gre za tipičen primer zlorabe inštituta interpelacije zoper delo ministra z namenom rušenja Vlade RS. Vsekakor bo interpelacija priložnost, da se pokaže dobro delo, ki je skladno s koalicijsko pogodbo. Delo, ki ga opravljamo za dobro Slovenije, naših kmetov, gozdarjev, ribičev in vseh podeželanov, ki so ponos naše države. Očitki opozicije so popolna manipulacija polresnic glede terana in nočitev. Na ta način se namreč se želi preusmeriti pozornost od odkrivanja nezakonitih dejanj, ki so se dogajale v državnih podjetjih. Tam, kjer so pretežno kadrovale stranke, ki so danes v opoziciji.”

Skupino najdete na tem naslovu: https://www.facebook.com/groups/373976000271484

 

 

Mogoče vam bo všeč