Nekategorizirano

Naprava prihodnosti: Prečisti zrak, ki ga dihate

Ta čelada Air by MicroClimate je naprava prihodnosti, ki vam zagotavlja brezhibno čist zrak. Ta inovacija vam popolnoma ovije glavo in vam omogoči, da skozi prozorno steklo opazujete svet okoli sebe, hkrati pa filtrirate vhodni in odhajajoči zrak. Čelada uporablja majhne notranje ventilatorje in HEPA filtre za čiščenje zraka, ki ga vdihnete in izdihnete. Ti filtri trajajo približno 4-6 tednov in jih je mogoče enostavno zamenjati. Akrilni vizir naredi vaš lik viden, hkrati pa vam omogoča, da popolnoma vidite stvari okoli sebe.

 Čelada je zelo lahka za nošenje, veliko lažja od motociklistične čelade. Uspešno je opravila tudi vrsto preizkusov, izvedenih za nošenje na letalu. Majhna pomanjkljivost je v obliki zvoka, saj so glasovi, ki jih proizvajate, in tisti, ki prihajajo k vam, nekoliko pridušeni. Z njo še ni mogoče uživati ​​hrane in pijače, a oblikovalska ekipa skuša to pomanjkljivost čim prej nadoknaditi.

 Čelado lahko nosite po potrebi vsak dan in jo operete, ko ugotovite, da je to potrebno. Material okoli akrilnega dela je pralni in ne boste poškodovali njegove kakovosti. Poleg tega je pomembno omeniti, da čelade za optimalno delovanje zahteva polnjenje s USB. Popolnoma napolnjeno, lahko  nosite neprekinjeno do pet ur.

 

Mogoče vam bo všeč