Nekategorizirano

Na RTV Slo. lahko vsak moderator pljuva po PV Janezu Janši, BBC odpustil moderatorko, ker je kritizirala PV Borisa Johnsona

Oddaje tipa Tarča, TV Dnevnik, TV Odmevi, konec koncev vse informativne oddaje na nacionalni RTV Slovenija imajo s strani “globoke države” binaco menico za pljuvanje po slovenski vladi, njenem predsedniku in ministrih. Metode in sredstva se ne izbira, laži, podtikanja, insinuacije, voditelji(ce) oddaj prav tekmujejom kater(i)a bo pokazala bolj nestrpen, na določene trenutke sovražno histeričen odnos do sogovornikov v studiu. Naj bo to minister ali ministrica ali sam predsednik vlade Janez Janša v četrtkovem pogovoru, ki ga je vodila partijsko preverjen kader Tanja Starič.

V isti sapi, ko se zliva gnojnica na vladajočo koalicijo, se seveda malikuje in medijsko promovira levičarske stranke, ki so še pred tremi meseci bil na vladajočih pozicijah, vendar so se tako prestrašile prihajajoče epidemije Covid 19, da so strahopetno sestopile z oblasti.

Antijanša histerija pač nima meja, za RTV Slovenija sploh ni pomembno ali sta Janez Janša in njegova SDS v opoziciji ali na oblasti, treba ju je pred slovensko javnostjo, ki je prisiljena plačevati rtv naročnino, diskreditirati in kriminalizirati. Tako je pač navodilo “globoke države,” ki po propadlem Marjanu Šarcu že išče nov obraz. Skratka, družbenopolitični delavci RTV Slovenija si lahko na račun trenutne oblasti privoščijio vse, ne glede na to, da petkovi koronakolesarji in razne Zgage po svetu širijo, v kako nedemokratični in totalitarni državi živimo.

Pogled čez Rokavski preliv

Iz Velike Britanije je pred dnevi prišla zanimiva novica, povezana z britanskim državnim nacionalnim RTV servisom BBC. Vodstvo BBC je pokazalo vrata Emily Maitlis, moderatorki oddaj Nočnih novic “Newsnight,” ki je PV Borisu Johnsonu v oddaji “Newsnight” očitala “slepo lojalnost” do svojega svetovalca Cummingsa, ki se je sicer znašel v središču kritik zaradi svojega obiska pri starših v času karantene zaradi epidemije Covid 19. Vodstvo BBC je Emily Maitlisov očitalo, da je s tem kršila “pravilo nadstrankarstva.”  Britanski premier Boris Johnson je sicer znan kot kritik državnega BBC in postavlja pod vprašaj obvezno plačevanje naročnine ter je celo napovedal, da bo začel posotpek za odpravo le-te. 

Preberite še: https://vfokusu.com/post/546381/dragi-oropani-slovenecodpovej-prisilni-rtv-

Petkovim koronakolesarjem bi se verjetno povsem zmešalo, če bi kaj takega, kot je to storil Boris Johnson, napovedal Janez Janša za RTV Slovenije, kjer je s strani urednikov in novinarjev dnevno evidentno kršenje pravila nadstrankarstva. 

boris cipot

Mogoče vam bo všeč