Nekategorizirano

Na prepovedanem shodu kar poslanci opozicije. V Mariboru sramotno na shodu jugoslovanska zastava

Sramota, ki se imenuje levičarska sodrga, je v petek pripravila nelegalni shod, katerega so se udeležili tudi nekateri poslanci SD in Levice. Žaljivi shod do vseh ljudi, ki delajo v zdravstvu, je v živo predvajala celo »Šarčeva« POP TV, ki je ponovno postregla z lažjo, da se je shoda udeležilo kar 10.000 ljudi.

Tudi tokrat tu ni šlo za kako spontano vstajo, temveč orkestrirano akcijo, za katero stojijo Šarčeva LMŠ, Židanova SD in Meščeva Levica. Še več, Socialni demokrati se že predstavljajo kot “prihodnost” – in spet imajo samo en program: da so proti Janši. Zato so na svoji spletni strani objavili novo “predvolilno” geslo DOVOLJ, pod katerim zahtevajo odstop vlade in razpis demokratičnih volitev.  

Med protestniki je sicer slišati vzklike “Lopovi!”. Verjetno se nanaša prav na Šarčevo “ropanje” slovenskih skladišč z zaščitno opremo, pa tudi na dobesedno razmetavanje denarja za razne projekte, ki niso prinesli nobenega efekta. Takšno stanje je namreč pustila Šarčeva vlada, ko je posle predala zdajšnjemu premierju Janezu Janši.

Sicer pa to ni protest proti vladi. Je direkten gnojen pljunek v obraz zdravnikom In medicinskim sestram v bolnišnicah in ekipam v DSO, ki se trudijo za vse nas.

 

Mogoče vam bo všeč