Nekategorizirano

MSM mediji v ZDA že okronali Bidna, a dejansko ima prednost in več možnosti za zmago Trump!

Glede na dejanske rezultate, vključno z zveznimi državami, v katerih je prišlo do nepravilnosti, v katerih še vedno štejejo glasove, jih ponovno štejejo ali pa poteka preiskava oziroma je pritožba šla na sodišče kaže, da je zmagovalec ameriških predsedniških volitev 2020 Donald Trump. Ne glede na vse goljufije ima Trump več možnih kombinacij in poti do zmage na predsedniških volitvah kot Joe Biden. Če bodo Američani in Donald Trump s sodnih odločbah deležni pravične sodbe, bo Trump razglašen za zmagovalca. Zdaj je odločitev v rokah sodišča. Trenutno razmerje moči pa je 226 elektorskih glasov za Bidna in 232 elektorskih glasov za Trumpa, je na spletnem portalu nova24tv.si zapisala Sara Bertoncelj. 

				Trenutno razmerje moči pa je 226 elektorskih glasov za Bidna in 232 elektorskih glasov za Trumpa.			Trenutno razmerje moči je 226 elektorskih glasov za Bidna in 232 elektorskih glasov za Trumpa.

Čeprav v Pensilvaniji prešteti glasovi kažejo na zmago Joeja Bidna, pa je v tej zvezni državi toliko korupcije, ki onemogoča transparentnost, da je povsem možen scenarij, da do sporazuma o tem, kdo je v resnici zmagal, sploh nikoli ne bo prišlo. Donald Trump je na dan volitev vodil za 700 tisoč glasov, vendar pa so kasneje dodali še več kot milijon glasovnic, ki so Bidnu omogočile, da je Trumpu ukradel zmago poroča Gateway Pundit. Če in ko bodo opravili z nelegalnimi glasovi, se bo premoč prevesila nazaj na Trumpovo stran. V Wisconsinu se je prav tako naknadno čudežno prikazalo še vsaj 100 tisoč glasovnic v Bidnovo korist in to samo v mestu Milwaukee. Trenutna prednost Bidna je sicer zgolj 20 tisoč glasov. Če bodo obravnavali neujemajoče se glasove v okrožju Rock County, je velika verjetnost za Trumpovo zmago v tej državi, in to z velikim naskokom.

Da je še preuranjeno govoriti o zmagovalcu predsedniških volitev v ZDA, dokler se s ponovnim štetjem ne pride do dna vsem prevaram na voliščih, so prepričani: sodnik ES Prof. Dr. Boštjan M. ZUPANČIČ; (Minister/Veleposlanik) Dr. Dimitrij Rupel; (Veleposlanik, PR US RS…) Prof. Dr. Ernest PETRIČ; (Veleposlanik) Dr. Božo Cerar; Prof. Dr. Bogomil FERFILA…in Vladimir Koolmanič (kot VELEPOSLANIK), VSI IMAJO tudi izkušnje VEČLETNEGA DELA in ŽIVLJENJA v ZDA. 

Kot je znano, Trump ne priznava zmage svojega demokratskega tekmeca Joeja Bidna, ki pa so ga osrednji ameriški mediji medtem že razglasili za zmagovalca, naši pa tudi. Uradne razglasitve sicer še ni bilo, analitiki pa menijo, da pred štirinajstim decembrom ni smiselno govoriti o zmagovalcu. Dejstva so v celoti zanemarili ameriški osrednji mediji, ki Bidna navkljub dejanskemu stanju ameriških volitev že vnaprej razglasili za zmagovalca.

Trump in njegov republikanski tabor vztrajno trdi, da so bile volitve ukradene in da se bo boril za to, da njegova država dobi zakonitega predsednika. Z vsakim dnem je razsežnost volilne prevare, ki je bila namenjena zmagi demokratov, bolj očitna. Razkritih je vse več nepravilnosti, kaže pa, da so v prevaro vpleteni uradniki na vseh nivojih. Gre namreč tako za goljufije pri registraciji volivcev, kot tudi pri štetju glasovnic, preprečevanju nadzora nad štetjem glasov ter celo pri uvažanju novih glasovnic.

Dejansko razmerje moči na ameriških predsedniših volitvah, medtem ko se glasovi še preštevajo (foto: 270towin/Gateway Pundit)

Tudi v Michiganu je prišlo do več goljufij, tožbe so vložene. Poleg tega, je bilo v Detroidu več kot 100 tisoč glasovnic zavrženih, tako da so evidentno tudi tam Trumpu ukradli zmago. Z odstranitvijo nelegalnih glasov, ima Trump tudi v tej državi veliko možnost za zmago. V zvezni državi Georgia je Trump vodil za 100 tisoč glasov, vendar pa so po volitvah poskrbeli za to, da je vodstvo prevzel Biden. Tudi tu bodo zmago morali vrniti Trumpu, ko bodo lažne glasovnice izločene. V Nevadi mnogo podpisov na glasovnicah ni bilo overjenih, če bodo izločili neveljavne glasovnice, gre zmaga k Trumpu. Kaj se dogaja v Arizoni, ni nikomur jasno. Vendar pa je videti da so, glede na vsa zavlačevanja, Trumpu tudi tam ukradli zmago. V Aljaski pa sploh še niso razglasili rezultatov, čeprav je več kot očitno, da je ta zvezna država obarvana z republikansko, rdečo barvo. Nadvse nenavadno.

Sara Bertoncelj nova24tv.si

Mogoče vam bo všeč