Nekategorizirano

Mitja Grmovšek: Zakaj podpiram SDS

Slovenska glasba, kultura in jezik so najpomembnejše vrline slovenskega naroda. Slovenci imamo dolgo in lepo zgodovino. Že od nekdaj peli, plesali in se zabavali. V deželici na sončni strani Alp je kultura že od nekdaj prisotna. Nobena druga nacija, vera in glasba ne moreta izpodkopati tisto, ker je naše, SLOVENSKO. Ljubezen do slovenske glasbe je pri meni vzcvetela že v mladosti, moj oče je bil namreč velik ljubitelj slovenske narodno zabavne glasba. Tudi sam nisem mogel dopustiti, da slišim v moji domovini veliko tuje glasbe, naša slovenska pa se je porivala v ozadje. Tudi zato, sem se odločil, da prispevam k obogotitvi slovenske glasbe in kulture. Kot TV in radijski voditelj delujem že polnih 20 let. Deloval sem na radiu Veseljak, na (stari) TV3, kjer sem vodil oddajo “Iz domače skrinje”, na Gorenjski TV, kjer sem prav tako vodil svojo narodno zabavno TV oddajo, sedaj pa že 12. leto skupaj s sodelavci delam TV oddajo Polka in majolka, kjer skušamo slovensko glasbo, kulturo in običaje približati ljudem.

Zakaj SDS? Ker je to stranka, ki se zavzema za malega človeka! Ker je to stranka, ki skrbi, da slovenska glasba, kultura in jezik ne bodo zamrli! Ker je to stranka, ki ima Slovenijo in slovenščino na svojem prvem mestu. 
In dokler bom živ, bom podpiral tistega in tisto stranko, ki ima SLOVENIJO na prvem mestu. Odnos do domovine je stvar srca! zato imejte srce na pravem mestu in volite DESNO!

Mogoče vam bo všeč