Nekategorizirano

Megan Markl se podaja v politične vode

Člani kraljeve družine se ne smejo politično opredeljevati, oditi na volišča ali v javnosti izražati svoje poglede na politične razmere v svetu in državi. Kaj ​​takega je bila za Meghan Markle neprijetna novost, zato je komaj čakala, da pobegne iz kraljeske zlate kletke.

Odkar je  v razmerju s princem Harryjem, je bila Megan naprošena, da ostane politično nevtralna, ko pa je postala članica kraljeve družine, se ji je to pravilo naložilo skupaj s številnimi drugimi novicami. Megan, vzgojena v ZDA v drugačnih okoliščinah, je težko ohranjala nepristranskost v številnih situacijah. Zato danes brez dlake na jeziku govori o feminizmu, rasizmu in  koga podpreti na prihajajočih predsedniških volitvah.

“Če nismo del nove rešitve, potem smo del težave. Ni dovolj, da se samo pritožujete, saj ste v tem primeru zaveznik težav. Potrebujemo spremembe.” je strastno dejala Markl v spletnem pogovoru na dogodku, ki ga organizira skupina “Ko bomo vsi glasovali”, ki jo je ustanovila Michelle Obama.

							Markl med spletnim odzivom na dogodek, ki ga organizira skupina “Ko bomo vsi glasovali”, ki jo je ustanovila Michelle Obama

Žena princa Harryja je priznala, da je bila vesela, ko so jo povabili  k udeležbi na dogodku in da je vesela možnosti, da izrazi svoje mnenje. Organizaciji je povedala, da zdaj potrebujemo njihovo delo bolj kot kdajkoli prej.

“Ko razmišljam o glasovanju in zakaj je tako zelo pomembno za vse nas, bi to rekla. Glasujemo v čast tistih, ki so prišli pred nami, in zaščitimo tiste, ki bodo prišli za nami, ker to počne skupnost in ravno za to grem na volitve,” je dejala Megan in tako jasno povedala, koliko je trpela v kraljevi družina, ki ostane ob strani in imuna na nekatere politične dogodke na svetu.

“Ko gledamo poskuse zatiranja volivcev, je to razlog, da se vsak izmed vas  odpravi na volišča. Tako boste spoznali, da se je za to vredno boriti in da moramo vsi stopiti na plano, kjer se bo slišal naš glas,”  je dejala nekdanja zvezdnica serije “Suits”.

Mogoče vam bo všeč