Nekategorizirano

LJUDJE SE UPIRAJO, VLADA ŠE NAPREJ VSILJUJE MIGRANTE, V ILIRSKI BISTRICI NAPOVEDUJEJO REFERENDUM

Kljub temu, da so praktično v vseh sosednjih državah (z izjemo Hrvaške) na oblasti nacionalistične stranke ter se politični trendi spreminjajo tudi na evropskem nivoju – pa slovenska državna oblast še vedno sledi globalistični agendi Angele Merkel in Emmanuela Macrona. Namesto tega, da bi neprodušno zaprli mejo, želi politična oblast naprej naseljevati migrante in postavljati sprejemne centre.

Ob tem se seveda ne ozira niti na varnost in skrbi lokalnih prebivalcev, niti na stroške. Medtem, ko se pri plačah, štipendijah in pokojninah še vedno varčuje kot da bi bili sredi gospodarske krize – pa denar, ko gre za migrante ni problem. Tu se odpirajo centri, gradijo stanovanja, zbirajo razpisi – vsakič na ta račun seveda nekdo tudi mastno zasluži. 

V sredo se je v Metliki zgodil protest proti sprejemnim centrom v Beli Krajini, ki naj bi se ga udeležilo več kot 200 ljudi. Protestniki so bili jasni – »Politika nas vedno pozabi, a se spomni na nas le takrat, ko je treba tu naseliti migrante« pravijo. Gradbena dela nameravajo tudi blokirati s težko mehanizacijo. Žal se župani in županje belokranjskih občin niso postavili v bran zaskrbljenim občanom, temveč so raje sledili vladnim navodilom iz Ljubljane.

Drugače je v Ilirski Bistrici. Tam so občinski svetniki soglasno podprli sklep, s katerim zavračajo, da bi država na mejnem prehodu Jelšane postavila migrantski center. Če bo do začetka del vseeno prišlo, bodo v občini pripravili referendum o tej problematiki. 
Svetniki so na izredni seji opozarjali, da je dogajanje zaradi tujcev, ki ilegalno prestopajo državno mejo na njihovem območju prehudo, prebivalci občine se ne počutijo več varne, življenjske navade domačinov se spreminjajo. Ob predlaganemu županovemu sklepu o možnosti razpisa referenduma so dodali tudi točko, v kateri od vlade zahtevajo, da okrepi varnost na državni meji in tako zaščiti občane in njihovo premoženje. Če jim država ne bo prisluhnila, bodo razpisali referendum. Če država nato ne bi spoštovala sklepa referenduma, napovedujejo tudi druge ukrepe, od protestnih shodov do državljanske nepokorščine.

Vsekakor moramo pohvaliti svetnike in župana Ilirske Bistrice, ter to, da se kot izvoljeni predstavniki ljudstva zavzemajo za svoje prebivalstvo. Ilirska Bistrica je lep primer, kako bi morala ravnati vsaka domoljubna in odgovorna občinska oblast, ki ne prejema zgolj plače, temveč tudi poskrbi za svoje občane. Svetniki različnih strank so stopili skupaj in se v imenu prebivalstva, ki jih je izvolilo soglasno uprli protinarodnim diktatom vlade. 

V FOKUSU

Vir: https://www.facebook.com/SlovenskaNarodnaStraza/

Še pripis: protesti v nemškem Chemnitzu, ki so nastali zaradi umora 35 letnega nemškega državljana, ki sta ga umorila sirijski in iraški migrant, je na ulice po navedbah naših mainstream medijev privabil nestrpneže in rasiste. Resnica je seveda povsem drugačna.

Oglejte si video, ki razkriva resnico, da so na ulice prišli državljani, ki jim je dovolj posilstev in umorov, ki jih povzročajo migranti: 

Mogoče vam bo všeč