Nekategorizirano

Lista novinarja Bojana Požarja podprla kandidaturo Anžeta Logarja za župana Ljubljane

“Lista novinarja Bojana Požarja podpira kandidaturo poslanca in ljubljanskega mestnega svetnika Anžeta Logarja za novega župana Mestne občine Ljubljana. Logarja podpiramo zato, ker nas je prepričal z dosedanjim delom, svojim programom in vizijo Ljubljane, predvsem pa zato, ker slovenska prestolnica potrebuje dostojnega župana,” so preko svojega facebook profila danes  sporočili v Listi Bojana Požarja. 

Županski kandidat SDS dr. Anže Logar tako dobiva vse širšo podporo pri naskakovanju županskega stolčka občine Ljubljana. Ob včerajšnji vložitvi kandidature so ga podrple desno-sredinske stranke SDS, NSi in SLS,  z današnjim dnem pa mu je  podporo izrekla tudi stranka iz liberalnega – sredinskega političnega prostora Lista novinarja Bojana Požarja. V svojem sporočilu javnosti so jasno zapisali, da  Ljubljana potrebuje dostojnega župana, zato podpirajo kandidaturo poslanca in ljubljanskega mestnega svetnika dr. Anžeta Logarja za novega župana Mestne občine Ljubljana. “Logarja podpiramo zato, ker nas je prepričal z dosedanjim delom, svojim programom in vizijo Ljubljane, predvsem pa zato, ker slovenska prestolnica potrebuje dostojnega župana,” sporočajo v stranki in mu želijo uspešno in prijetno volilno kampanjo ter izvolitev na župansko funkcijo.
 
Anže Logar se je Požarju zahvalil za podporo in na svojem tw profilu zapisal; “Kako že pravijo pri @BojanPozar – ‘Ni vseeno, kdo kaj reče’. Hvala za podporo. Vedno več nas je, ki želimo Pozdravit Ljubljano!

Mogoče vam bo všeč