Nekategorizirano

Leto 2020: Kdo bo pomagal lačnim Mariborčanom?

Na našem portalu smo že pisali o slabi novici za vse Mariborčane, potrebne pomoči. Skladišča mariborskega Rdečega križa na Ljubljanski ulici so prazna, Evropska unija pa je pomoč zmanjšala kar za eno tretjino. Slovenski Rdeči križ je razdelil za kar milijon kilogramov hrane na leto in več kot 30 ton oblačil.

				Skladišče mariborskega Rdečega križa so povsem prazna			Skladišče mariborskega Rdečega križa je povsem prazno   

Tudi na mariborski občini so gluhi za razne prošnje in pomoč je za njih očitno »španska vas« važno je, da se ureja Glavni trg, kjer so županove gostilne.

Preberi:

https://vfokusu.com/post/503844/alarmantno-prazno-skladisce-hrane-mariborskega-rdecega-kriza-zupan-arsenovic-polnih-ust-nima-posluha-za-pomoci-potrebnim

Je pa župana k pomoči pozval humanitarec  Boris Krabonja, sicer Arsenovičev podpornik. Tako je zapisal na svojem Facebook profilu: “Če so skladišča RK Maribor res prazna, pomeni, da mora biti Občini absolutna prioriteta poskrbeti za svoje meščanke in meščane. Uporniki smo pripravljeni, kaj pa vi gospod Župan… ne pozabite, da smo prostovoljci in humanitarci tisti, ki smo to mesto reševali, ko je bilo najhuje.”

Preberi še:

https://vfokusu.com/post/503904/arsenovic-z-javnim-denarjem-mo-maribor-polni-zepe-poslovnih-prijateljev-primer-odvetnika-gregorja-zivka

In:

https://vfokusu.com/post/503941/bo-dvojec-oblak-kebe-javno-podjetje-farmadent-spremenil-v-arsenovicev-bankomat

Bo Arsenovič poslušal vsaj svojega podpornika?

Mogoče vam bo všeč