Nekategorizirano

Le kje lahko dobi službo odsluženi Karl Erjavec?

Službe Karl Erjavec, po tistem, kar je pokazal v svoji »vladavini,« v normalni državi verjetno nebi mogel nikjer dobiti služba, kaj šele delati v državni ustanovi. Ampak mi smo le Slovenija in pri nas je vse mogoče.

A Erjavec ima veliko prijateljev na visokih položajih in medtem, ko je Karl Erjavec ne samo najavil svoj odhod iz Šarčeve vlade, ampak – čez noč – tudi umik iz javnega življenja, se vrstijo ugibanja, kaj bo dolgoletni politik počel v prihodnje. Za številne poznavalce zdaj Erjavec velja “za nezaposljivega”, toda novo službo ali pa vsaj svetovalni pogodbi bi si lahko obetal pri Željku Puljiću v Iskratelu ali Janezu Škrabcu v podjetju Riko, upoštevajoč njihovo skupno zgodovino, piše požareport.

Erjavcu sicer manjka še okroglih pet let do starostne upokojitve, njegovo premoženje pred parlamentarnimi volitvami leta 2018 pa naj bi obsegalo prihranke, srebro in zlato v znesku 5000 evrov, audi A5 letnik 2007, ki ga je vmes zamenjal za porsche macan, letnik 2014, in zanj menda plačal 38 tisoč evrov, polovico hiše v Naklem, a je Erjavec doslej – samo s plačami po 5 tisoč evrov bruto – zaslužil okroglih milijon evrov in lahko s tem denarjem mirno preživi do (pre)visoke pokojnine?

Pa srečno KORL!

Mogoče vam bo všeč