Nekategorizirano

Krščanski forum SDS: Poziv k odstopu od podpisa razvpite Marakeške deklaracij

Krščanski forum SDS se pridružuje pozivu Vladi Republike Slovenije, da po zgledu Madžarske in še nekaterih držav odstopi od podpisa Marakeške deklaracije, ki pod pretvezo humanitarnosti pripomore k nadaljnjemu zaostrovanju migrantske krize, saj se Slovenija s podpisom dokončno odpoveduje suverenosti na področju reševanja migracijskih vprašanj, čeprav je, resnici na ljubo treba priznati, da prejšnja (Cerarjeva) in sedanja (Šarčeva) vlada že do sedaj nista pripomogli k zavarovanju Slovenije pred negativnimi posledicami migracij.

Dejstvo je, da tudi s krščanskega vidika ni mogoče upravičiti nekontroliranega množičnega priseljevanja v Evropo. To dokazujejo tudi izjave številnih škofov in celo kardinalov v Afriki ter Bližnjem vzhodu. Če želijo evropske države iz solidarnosti pomagati pri reševanju problemov, naj to storijo tako, da bodo prebivalci držav, iz katere odhajajo ilegalni migranti v Evropo, lahko ostali doma.

V Krščanskem forumu SDS tudi ugotavljamo, da namen režiserjev migracijske krize v resnici ni spodbujanje multikulturnosti, pač pa uničevanje evropske identitete ter sprožitev t. i. trka civilizacij, za čemer se skriva tudi cilj, da bi bilo krščanstvo v Evropi po več desetletij trajajoči sekularizaciji in laicizmu dokončno izbrisano. Tega ne smemo dopustiti. Tudi zato je potrebno naše osebno spreobrnjenje in vrnitev k molitvi in postu.

Krščanski forum SDS

2. november 2018

Mogoče vam bo všeč