Nekategorizirano

Kraljica popa je na Jamajki praznovala 62. rojstni dan

Legenda pravi, da je Madona Veronica Louise Ciccone v New York prispela leta 1978 s 35 dolarji v žepu. Pozirala je gola in delala kot natakarica, da bi si plačevala plesne ure. Govorili so ji, da nikoli ne bo uspela, vendar to ni zlomilo njene neustrašne odločnosti in želje, da uresniči svoje sanje. Štiri desetletja pozneje je ena najuspešnejših žensk v šov “biznisu”. Kraljica popa je včeraj praznovala 62. rojstni dan.

Brez vpliva Madonne, njene glasbe, modnega izraza in celotnega koncepta zvezdnice današnja pop kultura ne bi obstajala takšna, kot je. Ustvarila je tudi sodobno koncertno ekstravaganco, pred tem so bile koncertne turneje večinoma vizualno dolgočasne prireditve.

In če ste mislili, da je praznovanje 62. rojstnega dne minilo v umirjenem tonu s torto in svečami, ste se motili.

.

Nikjer ne bo praznovala, zato je “skočila” na Jamajko, pridružila pa se ji je njena ekipa, pa tudi hči Lourdes.  In ravno ko so njeni sledilci na družbenih medijih mislili, da so vse to že videli, jih je znova presenetila. Privoščila jim je fotografije s praznovanja, najbolj jih je navdušila tista, kjer pozira s krožnikom, polnim marihuane. Kot da to ni dovolj, je imela Madonna v ustih zvit “džoint”.

Madona je rojstni dan praznovala v družbi mladega plesalca Ahlamalika Williamsa (26-letni Williams), od katerega se ni ločila. O njuni zvezi se že nekaj časa špekulira, Madonna pa še ni potrdila, da ljubi mladeniča, ki je skoraj enake starosti kot hčer Lourdes.

Eno je zagotovo res, Madonna je kljub dejstvu, da je vstopila v sedmo desetletje svojega življenja, praznovala tako, da  bi o tem sanjali celo trikrat mlajši.

Mogoče vam bo všeč