IntervjuPolitikaSlovenijaTwitter novice

[Komentar] Zmago Jelinčič: Kdo daje Levica pravico govoriti o NOB in TIGRU?!

Na strani Levice so v glavnem delomrzneži, tisti, ki visijo na socialni podporiv  in ki namerno rušijo državo Slovenijo.
Na drugi strani pa je SNS – Slovenska nacionalna stranka, ki spoštuje protifašistični partizanski boj, prav tako pa tudi #TIGR, organizacijo, ki se je prva mimo Komunistične partije spustila v boj proti fašizmu.
To, da Levica nosi na ustnih maskah rdečo zvezdo pomeni zgolj, da častijo boljševike iz leta 1917, nima pa nobene zveze s partizanskim bojem, kvečjemu z nekdanjo Komunistično partijo Jugoslavije, ali pa je morda le reklama za pivo Heineken.
Zgolj za informacijo: ustanovitelj organizacije TIGR, ki jo je pred leti takratni predsednik Socialni demokrati (SD) Lukšič oznanil kot teroristično organizacijo, je bil stric predsednika #SNS Zorko Jelinčič, starši predsednika SNS so bili na partizanski strani, mama in babica sta bili internirani v koncentracijsko taborišče Ravensbrück, stric v koncentracijsko taborišče Dachau, v slovenski 10-dnevni vojni pa se je predsednik SNS z orožjem boril proti napadom JLA, katere simbol nosi stranka Levica.
Vir: FB- Zmago Jelinčič Plemeniti

Mogoče vam bo všeč

Več v:Intervju