Nekategorizirano

Kitajska še vedno ni odgovorila ali je virus Covid-19 del njenega peklenskega načrta za obračun z Evropo in ZDA!?

Ne vem ali je zgolj naključje, da nam medijska hiša Proplus na televizijskem kanalu BRIO ponuja ameriško apokaliptično nadaljevanko Zadnja ladja, ki govori prav o globalni pandemiji virusa, za katerega še ni protivirusa. Med redkimi preživelimi je tudi posadka ameriške vojne ladje USS Nathan James, ki “rešuje” svet pred dokončnim izumrtjem. V tem apokaliptičnem filmskem naključju so Američanom ključni sovragi Rusi. Ampak to je le v filmu.

Kdo pa je resnični apokaliptično sovrag, kar se globalne panmdemije virusa Covid-19 tiče? Na to vprašanje terja odgovor praktično vsa svetovna javnost. Naslovljeno je seveda na državni in partijski vrh komunistične Kitajske, od koder je Covid-19 oziroma novi koronavirus pričel smrtonosni pohod po zemeljski obli. 

Vse kar prihaja iz Pekinga, so laži in zavajanja. Prva laž je seveda, da je zli duh oziroma novi koronavirus SARS-CoV-2, ušel iz steklenice po naključju in sicer naj bi svoj morilski pohod pričel na umazani tržnici desetmilijonskega mesta  Vuhan. Druga laž je seveda povezana z obsegom epidemije na Kitajskem in pa s številom umrlih. Več kot dovolj je indicev za trditev, da je Covid-19 na Kitajskem zahteval nekaj milijonov žrtev.

							Wuhan Institute of Virology

Prvo laž Kitajcev, da je do virusa Covid-19 prišlo po naključju, razgalja vse več mednarodnih znanstvenih raziskav, zaradi katerih človek pride do sklepa, da so Kitajci virus Covid-19 “ustvarili” v tajnih laboratorijih za uresničitev peklenskega načrta obračuna z zahodno civilizacijo. Zadnja odkritja Daily Mail razkrivajo, da so različne oblike koronavirusa Kitajci pridobili v tajnih vojaških laboratorijih inštituta za virologijo v Vuhanu in kar je še najbolj grozljivo, administracija takratnega amriškega predsednika Baracka Obame je projekt podprla s 3,7 milijona dolarjev, donacije pa naj bi prispeval tudi kontroverzni židovski milijarder Georg Soros.

							Wuhan Institute of Virology

Državni sekretar  ZDA Mike Pompeo je marca na kitajski državnopartijski vrh naslovil zahtevo za posredovanje točnih in transparentnih informacije o koronavirusu, čemur se Kitajci še danes izogibajo. Novi koronavirus so analizirali tudi indijski raziskovalci in prišli do ugotovitve, da je  zasnova virusa unikatna, kar nakazuje na to, da je bil SARS-CoV-2 ustvarjen v laboratoriju. S podobnimi podatki operira tudi ameriška obveščevalna agencija CIA.

https://web.archive.org/web/20200406190917/https://n5ti.com/health/1233/

Najnovejši podatki ameriških onbveščevalnih služb razkrivajo, da je od decembra 2019 do marca 2020 na Kitajskem umrlo 21 milijonov ljudi. S tem so v ameriški administraciji znova na laž postavili kitajske oblasti, ki še vedno trdijo, da so imeli le 81 tisoč mrtvih. Da gre za laž in zavajanje posredno Kutajci priznajo s podatkom, objavljenim 16. marca, po katerem  je bilo v zadnjih treh mesecih prekinjenih več kot 21 milijonov računov mobilnih telefonov na Kitajskem, medtem ko je bilo zaprtih 840.000 stacionarnih mest.

VIDEO: 

Oglejte si prispevek, objavljen 16. novembra 2015 v poljudno znanstveni oddaji LEONARDO na RAI 3 italijanske državne televizije. Že takrat so opozarjali, da so kitajski znanstveniki ustvarili nov smrtonosni virus na osnovi proteinov, ki so jih pridobili iz netopirjev ter z njimi “obogatili”  že znan virus SARS. Rezultat je smrtonosni apokalištični virus COVID-19.

Ne le v ameriški nadaljevanki Zadnja ladja, v resnici smo priče globalnemu uničevanju ljudi in sveta. Čas je, da se to ustavi! Čas je, da se Kitajcem izstavi račun za umrle, račun za gospodarsko krizo, ki so jo povzročile s tem., ko so z virusom skušale onemogočiti gosparstva EU in ZDA, ki so jim postajala vse bolj konkurenčna!!!

Mogoče vam bo všeč