Nekategorizirano

Kako se LMŠ vmešava v delo kriminalistov?

Neverjetno, a resnično. V uredništvo Nova24TV so prejeli anonimno pismo, kjer so se oglasili kriminalisti zaposleni na NPU. Kriminalisti so se odločili, da bodo posredovali pismo, saj ne prenesejo več tega kar se dogaja v policiji in ne zmorejo več političnih pritiskov, ki so jih deležni.

Kot poroča portal nova24TV policijski sindikat Slovenije po naročilu stranke LMŠ in Marjana Šarca. Povezava med Policijskim sindikatom Slovenije – PSS in LMŠ je po njihovem mnenju vse bolj očitna, njihove metode pa postajajo vse bolj brutalne, nesramne in včasih celo mejijo na izsiljevanje njihovih članov za njihovo poslušnost, predvsem na Nacionalnem preiskovalnem uradu

Člani sindikata tako vsak dan bolj tarnajo o metodah, ki se jih poslužuje njihov sindikat. Policisti in kriminalisti so po njihovih besedah podvrženi brutalnim in nesramnim metodam, ki včasih celo mejijo na izsiljevanje članov, samo zato, da bi bili poslušni. Bivši predsednik vlade Marjan Šarec je bil lansko leto prvi predsednik stranke, ki se je udeležil kongresa Policijskega sindikata, njihovi člani pa so omenjen obisk pospremili z velikim odporom. Po navedbah kriminalistov so Šarčevo udeležbo na kongresu zelo dolgo prikrivali. Zaradi vpletenosti Šarca v Policijski sindikat, je večje število članov celo zapustilo sindikat.

Kdo so trije veliki, zvesti LMŠ-ju?

Rok Cvetko,kriminalisti pravijo, da naj bi bil izvoljen po diktatu LMŠ na kongresu, ki se ga je udeležil tudi sam Šarec. “Rok Cvetko se je dobesedno prodal LMŠ in tako prodal tudi sindikat,” so zapisali kriminalisti v pismu. Cvetko se je tako prodal zaradi svojih interesov, saj mu je bivši minister Poklukar omogočil preko takratne generalne direktorice Tatjane Bobnar, šolanje na višji šoli.

Gregor Novak. je bil še do nedavnega desna roka Bobnarjeve. Po besedah kriminalistov naj bi bil prav on tisti, ki je v ozadju vodil celotno politično gonjo v imenu LMŠ. Kot pravijo je bil ravno Novak tisti, ki je zbiral informacije o politikih, tudi v preiskovalcih NPU, prav tako pa je tudi naročil, da je potrebno marsikaj tudi spregledati. Po njihovih informacijah naj bi Novak že leta neupravičeno zasedal službeno stanovanje na Kotnikovi 8a v Ljubljani v katerem pa naj bi celo živela njegova bivša žena.

Mitja Gregorc. Ta naj bi preiskoval številne sporne zadeve, ki pa so segale v sam politični vrh, tudi v delovanje strank LDS, SD, Zares in LMŠ. Gregorc naj bi bil največji nasprotnik Hojsovem nadzoru in revizije, saj naj bi saj marsikaj prikril. “In kdor se z njim ne strinja je deležen mobinga in trpinčenja, blati ga pred sodelavci, zmerja z desničarjem,” so še zapisali. Kot pravijo, naj bi mu v preteklosti  zaradi političnega zaledja marsikaj spregledali, med drugim tudi izterjevanja dolgov v svojem prostem času in do nestrokovnega dela.

 

Mogoče vam bo všeč