Nekategorizirano

Jožef Jerovšek: Slovenska družba je še vedno preveč indoktrinirana z ideološkim sovraštvom!

V tokratni Sredi v sredo je moj sogovornik upokojenec Jožef Jerovšek, legendarni petkratni poslanec SDS v Državnem zboru, ki sodi med tiste ljudi, da o tudi najbolj občutljivih zadevah spregovorijo brez dlake na jeziku. Pogovor smo posneli na njegovi domačiji v Spodnji Novi vasi pri Slovenski Bistrici,  v senci sadnega drevja, ki ga je pri Jerovškovih res veliko.

Pogovarjala sva se o vsem in o vsakomur. Začela pri ideološki noriji, ki se jo gre šolski minister levičarske vlade, katere namen je zgolj in samo, da v imenu javnega zruši vse, kar je zasebnega in na tak način ohrani monopole in privilegije. Da je vlada Marjana Šarca preprosto katastrofa, ki pa je slovenski volivec ne prepozna, zato jih javnomnenjske ankete kujejo v nebo. Seveda se nisva izognila niti ministra Erjavca in njegovih “naporov” da dokončno uniči slovensko vojsko.
Govorila sva o tem, kako se slovenski virus, po katerem so po državnozborskih volitvah poražene stranke zavladale v Sloveniji, seli tudi na evropsko raven. Čeprav je na tokratnih evropskih volitvah EPP znova zmagala, socialisti skušajo na vsak način prevzeti krmilo evropske komisije.
Na koncu nekaj besed o preiskovalni komisiji v zadevi Franc Kangler in drugi, ki jo bo po sklepu Državnega sveta jeseni oblikoval Državni zbor.

Mogoče vam bo všeč