Nekategorizirano

Izstopila še ena podpredsednica stranke DeSUS

Mariborčanka Jelka Kolmanič, ki je bila tudi podpredsednica DeSUS, je izstopila iz stranke. V izstopni izjavi je zapisala, da so jo dogajanja v stranki v zadnjem obdobju globoko razočarala.

Podpredsednica DeSUS Jelka Kolmanič je izstopila iz stranke upokojencev. V izstopni izjavi je zapisala, da jo je dogajanje v stranki v zadnjem obdobju globoko razočaralo. Tako ne odobrava nerazumnih potez in ultimativnih zahtev poslanske skupine, nekdanjega predsednika sveta stranke Tomaža Gantarja in številnih drugih, zato v stranki ne želi več sodelovati. Spomnimo, stranko DeSUS sta že zapustili nekdanja predsednica Aleksandra Pivec in podpredsednica Anita Manfreda.

Jelka Kolmanič je bila podpredsednica stranke DeSUS in predsednica mestnega odbora DeSUS v Mariboru, v stranki upokojencev pa je sodelovala skoraj 19 let, poroča STA. Tako je DeSUS po izstopu nekdanje predsednice stranke Aleksandre Pivec ostala še brez druge podpredsednice, saj je v torek iz stranke izstopila tudi  Anita Manfreda.

Pripravljajo se še drugi izstopi
Po navedbah Janeza Ujčiča, ki je bil v obdobju predsedovanja Pivčeve uradni govorec DeSUS, je iz DeSUS izstopil tudi predsednik pokrajinskega odbora Severne Primorske Ivan Lipovšek. Za prihodnji teden napovedujejo izstope iz stranke tudi drugi vidni funkcionarji DeSUS, je sporočil Ujčič za SIOL.NET.

 

Mogoče vam bo všeč