Nekategorizirano

Grozljivo: Senegalski migrant na avtobusnem postajališču brutalno posilil medicinsko sestro!

Medicinska sestra, ki je cel dan pomagala pri oskrbi okuženih s koronavirusom, je bila brutalno posiljena na poti domov.
Oseminštiridesetletna medicinska sestra, ki dela v bolnici v Neaplju, stanuje pa v bližnjem mestecu Avellino, je zvečer čakala na avtobusni postaji, saj avtobusi zaradi pandemije kitajskega virusa vozijo bolj poredko.

Senegalski migrant je preskočil ograjo in medicinska sestra je začutila, da je v nevarnosti, a je bilo prepozno.

Preberi še: (https://vfokusu.com/post/544861/neverjetno-a-resnicno-stirje-mladostniki-migranti-so-posilili-15-letno-dekle)

Migrant ji je z enim udarcem zbil iz rok telefon, jo podrl na tla in dejal, da noče njenega denarja, ker ga ima zadosti. Potem ji je začel trgati oblačila s telesa, medtem pa ji je grozil, da jo bo ubil, če ne bo tiho in če se bo upirala. »Opravka sem imela z živaljo,« je po brutalnem posilstvu dejala medicinska sestra. Prvo pomoč ji je nudil voznik avtobusa, ki je pripeljal potem, ko je Senegalec že odšel. Poklical je policijo, ki se je naglo odzvala in posiljevalca tudi ujela.

Na vest o posilstvu se je na socialnih omrežjih odzval tudi vodja Lige Matteo Salvini: »Dogajajo se takšni ogabni zločini, vlada pa načrtuje amnestijo za 600 tisoč ilegalnih migrantov. Sramota.«

Pozor! Ob takih novicah se seveda levičarji, ki zagovarjajo prihod migrantov v Evropo, zavijejo v molk. Kako ta dva zadnja dogodka komentiura evropska poslanka Tanja Fajon, kako Židanova SD, katere vidni člani so celo opravljali transfer ilegalnih migrantov preko Slovenije, za denar seveda! Tudi Mirovni inštitut molči!!

Vir: demokracija.si

Mogoče vam bo všeč