Nekategorizirano

Goran Novković SBC: Nova vlada naj sledi naš program Za prodorno Slovenijo

Smoter ustanovitve Kluba slovenskih podjetnikov SBC  je, da se slovenski podjetniki, ki so svojo podjetniško pot začeli s lastno idejo, so nasledniki družinskih podjetij, zaposlujejo večje število ljudi in ki niso sodelovali v tajkunskih zgodbah povezanih s politiko, interesno združijo. Vanj se je doslej vključilo že vek kot 150 podjetnikov. 

“V predvolilnem času smo se pogovarjali skoraj z vsemi političnimi strankami, pri čemer smo ugotovili, da med njimi tako velikih razlik ni. Največji problem je, da ti ljudje ne znajo in nočejo sesti skupaj za isto mizo. V družbi ne obstaja samo ena resnica, obstaja pa pošten kompromis, ki je dober za državo,” je med drugim dejal Goran Novković. Še pred volitvami so namreč politični javnosti dali vedeti, da bodo podprli tiste stranke, ki bodo v svoje programe vključile čim več vsebine iz njihovega programa za Prodorno Slovenijo.

Zato si želijo, da oblast prevzame dovolj čvrsta koalicija, ki bo sposobna izpeljati nujno potrebne sprememba za ohranitev in krepitev gospodarske rasti. 

Celoten pogovor z Goranom Novkovićem je na voljo v priloženem videu posnetku.

Mogoče vam bo všeč