Nekategorizirano

Dr. Milan Zver: Od levičarske kulture stisnjenih pesti do anarholevičarskega nasilja

Kdor seje veter, bo žel vihar, lahko parafraziramo misli v pred dnevi objavljeni kolumni doktor Milana Zvera, da je kulturi stisnjene pesti potrebno napraviti konec. Od leta 2008, ko je po volitvah za prvo Janševo vlado oblast prevzela takrat Pahorjeva Socialdemokracija, je njegov naslednik na položaju šolskega ministra dr. Igor Lukšič na hodnikih ministrstrva nemudoma obesil plakate z rdečo zvezdo in dvignjeno stisnjeno pestjo.

S tem je napovedal ponovno indoktrinacijo vzgoje in izobraževanja in revolucionarno nasilje, za katerega smo mislili, da je že na smetišču zgodovine. V resnici pa vse bolj eskalira.

Še vedno so sveži prizori leta 2012, ko so se obešale lutke pod mariborski most letele granitne kocke, metala druga Janševa vlada.

Petkova koronakolesarjenja leta 2020 postajajo vse bolj agresivna, z uvozom evropskih ekstremistov Anti-fa pa se nam obeta novo žarišče anarhihstičnih razgrajanj, razbijanj izložb, direktnih spopadov s policijo, pri čemer so aktivni podpihovalci dogajanja na ulici levičarske parlamentarne stranke SD in Levica. 

VIDEO: Dr. Milan Zver 

Mogoče vam bo všeč