Več

Digitalni sprehod po Muzeju Solomona R. Guggenheim v New Yorku

Medtem ko smo v karanteni in mnogo več doma – lahko naredimo tudi nekaj za svojo znaje in kanček kulture in preteklosti.

Četudi smo se znašli v obdobju, ko so potovanja onemogočena, imamo to srečo, da živimo v času, ko nam je marsikaj na voljo tudi v digitalni obliki. Kljub temu, da ne moremo potovati po svetu, nam digitalni svet omogoča neskončno možnosti.

Muzej Solomona R. Guggenheim v New Yorku

Tudi Guggenheim je odprl svoje zbirke spletnim obiskovalcem. Poslušajte avdio vodnik (https://soundcloud.com/guggenheimmuseum/sets/hear-the-buildings-story) o zgodovini samega muzeja ali se spletno sprehodite po spiralnih dvoranah (https://artsandculture.google.com/streetview/solomon-r-guggenheim-museum-interior-streetview/jAHfbv3JGM2KaQ?hl=en&sv_lng=-73.95902634325634&sv_lat=40.78285751667664&sv_h=11&sv_p=0&sv_pid=MfnUmHRyOSzMtY3vtYU05g&sv_z=1).

Za tiste, ki se želite globlje potopiti v muzejske zbirke, je na voljo spletna zbirka (https://www.guggenheim.org/collection-online) podatkov Guggenheim, ki obsega približno 1700 umetniških del več kot 625 umetnikov.

Vzemite si kakšno uro časa in se sprehodite- digitalno.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Več