Nekategorizirano

Celjski sejem: »Novo upanje se budi, organizacija sejmov se ponovno vrača na svoje mesto, v sejemske dvorane«

Razveseljive novice prihajajo iz celjskega sejma. Slovenija se vrača v ustaljene tirnice življenja. Sejmi v situaciji, v kateri se je slovensko gospodarstvo znašlo, predstavljajo nenadomestljiv kanal za ponoven zagon poslovnih procesov in pridobivanje novih poslov.

Celjski sejem je največje in najmodernejše sejmišče v Sloveniji in kot takšno omogoča številne prilagoditve, ki skrbijo za varno in uspešno predstavitev razstavljavcev našim obiskovalcem. V skladu s trenutnimi smernicami in priporočili pristojnih institucij vam sporočamo, da bo izvedba 53. MOS-a potekala po predhodno predvidenem planu, saj nam infrastruktura in oprema omogočata varno izvedbo vseh aktivnosti.

Kot pravijo v družbi, kolektiv se zaveda odgovornosti, ki jo sejem, kot je MOS, nosi za ponovni zagon gospodarstva, zato vam obljubljajo, da bo letošnji »sejem vseh sejmov« opravičil svoj naziv. Naredili bomo vse, da poskrbimo za varnost razstavljavcev in obiskovalcev ter se potrudili, da bo september postal prelomna točka v poslovanju vseh podjetij, ki se bodo predstavljala na MOSu. Kot kompenzacijo za zamujeno in v želji da nadomestijo tudi tisto kar niso mogli zaradi korona-virusa predstaviti, bodo dodali tudi segment sejmov ENERGETIKA,TEROTECH in LESTECH ter težko pričakovan Festival kave Slovenija.

Kljub zahtevni nalogi in ne preveč časa na razpolago,se popolnoma zavzeto in pospešeno pripravljajo na 53. MOS. V tej fazi je zelo pomembno za njihove že dosedanje razstavljavce in tiste ki še niso razstavljali na Mednarodnem obrtnem sejmu ,da ob nastali krizi povezano z COVID in posledice, ki jih je pustil na celotno gospodarstvo, da najdejo tudi nove poti do kupcev in predvsem krajše.

O morebitnem  povečanju števila razstavljavcev v prvi polovici junija ne morejo povedati nič konkretnega, čeprav si želijo najboljše za se in tiste ki jim je sejem namenjen, oživitvi gospodarstva.

V.K.T.

Mogoče vam bo všeč