Nekategorizirano

Celje: Cinkarna stabilno posluje tudi v teh nekoliko nenavadnih časih.

Nikolaja Podgoršek  Selič, še naprej članica tričlanske uprave Cinkarne Celje.

Nadzorniki Cinkarne Celje so na zadnji seji potrdili nov mandat članici Uprave – tehnični direktorici Cinkarne Celje Nikolaji Podgoršek Selič.

Nikolaja Podgoršek Selič

Kot smo lahko izvedeli so nadzorniki  na zadnji seji potrdili nov mandat tehnični direktorici Nikolaji Podgoršek Selič Z nastopom novega leta nov mandat na položaju nastopa dosedanja članica Uprave – tehnična direktorica Cinkarne Celje Nikolaja Podgoršek Selič. Nadzorni svet družbe ji je podelil redni mandat do 30. 6. 2025. Podgoršek Seličeva je v podjetju zaposlena dobra tri desetletja. Kar polovico tega obdobja je v Upravi Cinkarne odgovorna za področja proizvodnje, vzdrževanja z energetiko, razvoja, kontrole kakovosti, varstva okolja ter varnosti in zdravja pri delu. Kot sama pravi  v kratki izjavi da »Delam v podjetju, ki je v številnih desetletjih doživelo veliko preobrazb. Spremenil se je nabor naših proizvodnih programov, tehnik, ki jih uporabljamo, spremenil se je odnos do okolja, pogojev varnega in zdravega dela. Vse to, kar danes smo, je rezultat dela zaposlenih v podjetju. V veselje in ponos mi bo še en mandat delati z mojimi sodelavci«
Zgodba o uspehu  katere je sestavni del zadnjih trideset let in traja 147 let  traja in se želi   z njo  nadaljevati je zgodba o vztrajnosti in prilagajanju. Uprava podjetja tako na čelu s predsednikom Uprave Alešem Skokom in delavskim direktorjem Filipom Koželnikom ostaja tričlanska, njen cilj pa je ohranjati status zaupanja vrednega podjetja tako za kupce in dobavitelje, kot za zaposlene in lokalno skupnost.

S tem je tudi jasna sporočilnost tega dejanja za lokalno okolico da je Cinkarna dejavnik k ohranjanju  dobrega imena  kateremu se zaupa na dolgi rok.

Avtor: Vane T. Costa

 

Mogoče vam bo všeč