Nekategorizirano

Arbitraža je zločin, za katerega so odgovorni slovenski pogajalci

V tokratni oddaji Sreda v sredo je bil sogovornik predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti. Vabim k branju intervjuja in ogledu oddaje.

Prav gotovo  bo na odločanje volivcev 3. junija na predčasnih državnozborskih volitvah vplivala migrantska kriza in tudi pat pozicija pri implementaciji odločitve arbitražnega sodišča o meji s Hrvaško, je prepričan  Zmago Jelinčič Plemeniti, ki se bo s svojo SNS potegoval za naklonjenost volivcev. Dejstvo je, da je bila SNS v Parlamentu vedno, ko so se na volitvah pojavile vsebine, povezane s slovenskim nacionalnim interesom in mejo s Hrvaško. Bi bila SNS del sedanjega sklica DZ, če bi se migrantska kriza pripetila leto prej, torej pred volitvami 2014?

Morda pa res. Današnji trenutek je zelo žgoč! Sedanja levičarska vlada skriva realne podatke, skriva kakšne nevarnosti so, skriva, koliko kriminala se je »uvozilo« z ilegalnimi migranti. Na sodiščih je cela vrsta primerov, v katere so vpleteni ilegalni migranti…pretepi, obračuni z nože, druge oblike nasilja, vendar se o tem v slovenski javnosti ne sme govoriti, ker Cerarjeva vlada vse to zavira. Skrivnost je tudi, koliko migrantov v resnici je že prišlo v Slovenijo in če kaj takega omeniš na Facebooku, ti ga blokirajo. Meni so ga zopet pred kratkim blokirali, ker sem povedal resnico. Vse se nekako jemlje z levo roko, čeprav je dejstvo, da prihajajo migranti z bosanskega konca.

Državni sekretar Šefic laže, ko govori o 50 tisoč glavi množici migrantov. Po podatkih iz bosanskih obveščevalnih virov jih je 175 tisoč pripravljenih, da »udarijo« v Slovenijo. Te dni je predsednik Republike Srbske Milovan Dodik zahteval, da BIH hermetično zapre  meje, enako kot Madžarska. Takšna koncentracija muslimanskih migrantov je grožnja vsakodnevnemu življenju prebivalstva, ker je med njimi velik del ekstremnih vehabističnih muslimanov. Dodik se tega boji, upravičeno se tega boji. Predsednica skupščine Republike Srbske je zahtevala, da se na mejo pošlje vojska. Tudi v Evropi govorijo o vojski na meji. Madžarka jo že ima, Avstrija jo postavlja, na meji pa ima vojsko nameščeno že tudi Švica, ki uporablja strelno orožje, vendar se o tem pri nas ne sme govoriti, ker smo v Sloveniji še vedno nek multi-kulti konglomerat liberalcev, ki delajo svoji državi škodo. Sam bi dejal, da gre za ljudi, ki delujejo proti državi. Žal v kazenskem zakoniku nimamo člena o izdaji oziroma o veleizdaji, zato tem nihče nič ne more, četudi delujejo proti interesom lastne države. Zato pa preganjajo tiste ki povedo resnico, kar je zanje sovražni govor.

Prehodi migrantov čez Kolpo so se v zadnjih mesecih krepko pomnožili. Celo nekaj smrtnih žrtev je bilo zaradi utopitve. Zanimivo pa je, da oblast miri Slovence, češ, da gre za miroljubne migrante, ki nikomur nič nočejo in iščejo le varno zavetje?

Kakšno zavetje?! Oni že zdavnaj niso več begunci, kot se hočejo prikazati. Poleg tega jih je ¾ iz držav, kjer ni nobene vojne. Gre preprosto za programiran napad na evropsko kulturo, evropske vrednote. Vedeti moramo, da smo Slovenci zelo krhek narod. Nas je pravzaprav le en milijon, drugi milijon je zgodovinski dodatek nekdanjih republik bivše države, kar je vse mešano, čeprav smo vsi slovenski državljani. Nevarno pa je dejstvo, da sedanja slovenska vlada množično podeljuje državljanstva Šiptarjem, ki jih »uvaža« v Slovenijo, da nadomesti izpad mladih in sposobnih delovnih rok in mlade šolane inteligence, ker naša mladina beži za kruhom na tuje. Letno odide na tuje okrog osem tisoč šolanih ljudi, namesto njih pa Cerarjeva vlada v Slovenijo privleče šiptarske družine in to brez izobrazbe, brez znanja slovenskega jezika. In kar je najhuje, živijo na naš račun. Grozljivo je, da po številnih mestih od Ptuja pa do Kranja, Rogaške Slatine, Jesenic in Velenja na enem naslovu živi po 15 do 20 ljudi. To je posledica odločitve Evropske unije, čemur je botrovala EU poslanka komunistične SD Tanja Fajon , da imajo pravico združitve z družinskimi člani, ki že živijo v EU. In tako po prihodu moškega, ta najprej privleče prvo ženo s petimi otroki, sledi druga s šestimi in tretja z….in vsi ti ljudje dobivajo socialno pomoč iz naših zaslužkov.

Mimogrede. Avstrijci, Nemci in drugi šele po desetletjih spoznavajo, kakšno napako so naredili, ko so v pomanjkanju delovne sile na stežaj odprli vrata svojih držav. Priseljenci, zlasti iz Turčije, so se zaprli v getoizirane četrti, kjer pravni red države gostiteljice ne velja, temveč izvajajo svoja pravila. Tudi jezik države gostiteljice se med prebivalci teh območij skorajda ne govori. In enako se sedaj dogaja pri nas. Slišim in berem, da se morajo v zdravstvenih domovih, vrtcih in šolah učiti albanskega jezika!

Res je, sedanja levičarska oblast zahteva od zdravnikov, učiteljev in drugih, da se učijo albanskega jezika. Celo med zaposlitvenimi pogoji je najti zahtevo po znanju albanskega jezika. Celo za javne uslužbence pripravljajo učne ure albanskega jezika! Halo, kje živimo? Slovenija izginja, in to naklepno izginja. Ta proces je pričel že Edvard Kardelj, ko je govoril o izumrtju države in naroda in združevanju v neko multikulturalno skupnost v skladu s komunističnim rekom »proletarci vseh dežel, združite se!« In ta proces se še vedno odvija in Šiptarji počasi prevzemajo Slovenijo. To se je zgodilo na Kosovem, kjer so z demografskim bumom Srbe spremenili v etnično manjšino, to se dogaja v Makedoniji in zdaj se to dogaja v Sloveniji. Zato ne preseneča, da poslanci Cerarjeve SMC, pa tisti v Levici in SD zahtevajo, da se tem ljudem priznajo manjšinske pravice. To pa je le korak do trenutka, ko naj bi v slovenskem parlamentu sedeli predstavniki vseh teh na novo priznanih manjšin iz bivše Jugoslavije. Lahko se zgodi, da bo v slovenskem parlamentu sedelo le še 10 % Slovencev, vse ostalo pa bi bili predstavniki manjšin, in dobivamo Jugoslavijo v malem, kar si želijo nekateri jugonostalgiki. Hvala lepa za kaj takega. Vemo, kaj se je zgodilo z nekdanjo državo, lahko imamo z njenimi naslednicami dobre odnose, tu pa se konča, ker ne bomo dovolili, da nam jemljejo našo zemljo, naš kruh in našo slovensko besedo!

Rekli ste, da slovenska kazenska zakonodaja ne pozna termina izdaja oziroma veleizdaja. Škoda, kajti še iz časa našega osamosvajanja bi lahko nekaterim sodili zaradi izdajstva? Enako bi lahko dejali, da je arbitraža o meji s Hrvaško tudi povezana z neke vrste izdajstvom slovenskih nacionalnih interesov? Boste v primeru, če se letos SNS prebije v DZ, zahtevali uvedbo preiskovalne komisije o ozadjih arbitraže?

Absolutno! Najprej je treba povedati, da je ta arbitraža zločin, ki so ga v prvi vrsti storili naši, slovenski predstavniki. Temeljno je, da je arbitraža slonela na napačnih dejstvih. Krivi so naši pogajalci, ki so dejali, da sta se Slovenija in Hrvaška osamosvojili na isti dan, kar je eklatantna laž. Slovenija se je osamosvojila 25.6.1991, Hrvaška pa tri mesece za tem in sicer 8. oktobra 1991. V tem času je Hrvaška v sklopu nekdanje SFRJ napadla Slovenijo, bila je torej del agresorskih sil nad Slovenijo. In namesto, da bi mi kaznovali agresorja, naši tako imenovani veliki strokovnjaki s področja mednarodnega prava pokleknejo pred nekdanjim agresorjem in jim dajo praktično vse, kar so Hrvati zahtevali. Ravno zaradi tega dejstva okoli datuma osamosvojitve, se lahko ta arbitražna razsodba izniči, ker je neveljavna. Le pred ustreznimi mednarodnimi inštitucijami. V SNS bomo to vprašanje odprli. Prvi korak k temu bo izid knjige, v kateri bo predstavljena vsa geneza dogajanj, vsa dokumentacija in to celo falsificirana dokumentacija, ki je bila postrežena arbitrom s slovenske strani. Slovenija bi morala nemudoma odstopiti od tega arbitražnega sporazuma in vso zadevo prenesti na mednarodni tribunal pri OZN. Postreči jim je treba z dokumenti, da je bila celotna Istra z Reko in tremi otoki slovenska, enako Čakovec, ker je Slovenija segala do sotočja Mure in Drave.

Hrvatje so se arbitraže lotili izredno inteligentno, ker imajo izredne pravnike, žal za Slovenije ta ne morem reči. Tudi zato ne pristajajo v implementacijo arbitražne razsodbe, ker računajo ob slovenski poniglavosti, da bodo čez čas dialog pričeli s trditvijo, da Hrvaška sega do Grosuplja in zahtevali popravek arbitražno določene meje. Ta zemljevid so Hrvati že objavili v časopisu Globus. Zato bi morala Slovenija tudi sama odstopiti od arbitraže. Osebno se strinjam s tistimi, ki pravijo, da so bile osebe na slovenski strani arbitraže podkupljene. Sekolec je kar izginil, zdaj naj bi bil v službi pri Kresalovi, Simona Drenik pa je lepo zamenjala eno ministrstvo za drugo in se lepo smeje.

Ko je govora o objektivni in subjektivni odgovornosti, pri obeh se lahko postreže z imeni in priimki. To je nekdanji predsednik vlade, danes pa predsednik Republike Borut Pahor, to je takratni in sedanji zunanji minister Karel Erjavec, morda še kdo? Bodo za to kdaj odgovarjali?

Bodo, le prej bo treba spremeniti kazenski zakonik, dodati izdajo in veleizdajo in potem za nazaj sprožiti odgovornost. Domovine se namreč ne prodaja! In ti ljudje so poleg še mnogih drugih prodajali domovino, in jo še zmeraj prodajajo. Zato bomo v SNS vztrajali pri ustanovitvi preiskovalne komisije in njeni sklepi bodo zahtevali odgovornost! Odkar je Borut Pahor na oblasti Slovenija le pada in pada. Po nekih nemških analizah sodi Slovenija med najbolj koruptivne države. Gre za sistemsko korupcijo, v katero so vpleteni predvsem vrhovi slovenske politike in gospodarstva. Zadnji primer je seveda zgodba o zakonu o 2.tiru. Sistemska korupcija je pravzaprav način delovanja sedanje vlade, vodilnih v nekaterih oblastnih političnih strankah. Sam bi zaradi tega nekatere politične stranke preprosto zbrisal s seznama in jih glede na to, kakšno škodo so naredili Sloveniji, preprosto prepovedal.

Se strinjate z oceno, da bo tokratna volilna kampanja krvava in svinjska. Ko ste napovedali, da se bo SNS vključila v državnozborske volitve, so se v medijih kaj hitro pojavili zapisi o vaši udbaški preteklosti.

Zaradi tega se ne sekiram, ker nisem ovadil niti enega Slovenca in ga tudi nikoli ne bom, kar vedo vsi. Sem pa delal na mednarodnem terorizmu, zato še danes hitro izvem marsikaj, kar je medijem in ljudem zamolčano. Takrat je bila tisto moja domovina, danes pa je to moja domovina in njej sem zvest in lojalen. Vem, da bi mi radi nekateri levičarski mediji našli kar uporabnega, pa jih moram razočarati,  ker mi nimajo kaj najti. Se pa levičarji poslužujejo teh metod, na primer pri Čušu, ko so mu nastavili tisto žensko, ki je kandidirala pri SD in Čuševih Zelenih.

Ankete javnega mnenja napovedujejo veliko verjetnost, da bo SNS prestopila parlamentarni prag. Bosta ostali v opoziciji ali se priključili vladni koaliciji.

Več ne bomo opozicijska stranka. Želimo si v vlado, računamo, da bo zmagala desna opcija s stranko SDS na čelu. Seveda računam, da so se slovenski volivci »zbrihtali,« rečejo NE levici, ki nas je ves čas vlekla za nos, pokradla stotine milijonov evrov  in da bodo na volitvah izvolili desnosredinske stranke. Sam želi v bodoči vladi zasesti položaj ministra za kulturo.  

 

Mogoče vam bo všeč