Nekategorizirano

Ali Matjaž Nemec s partizanskim imenom Nitka, poveljuje militantnemu delu Fajonkine SD?!

Sploh še kdo dvomi o tesni prepletenosti Fajonkine Socialne demokracije z organizatorji petkovih, po novem pa zdaj še četrtkovih protestov, ki so že zdavnaj prestopili prag civilziranega in demokratičnega izražanja mnenja. Še več, človek se ne more znebiti občutka, da je kader iz “ukradene vile” del možganskega trusta organizatorjev protestov, ki nudi vso logistiko razgrajačem, vključno s financiranje stroškov “miroljubih” protestov.

 

Pod četrtkovimi protesti so več kot očitno tudi”podpisi” Fajonkine SD

Sicer so jim prihranjeni stroški medijske propagande, ker tako nacionalna RTV SLO, kakor komercialna POP TV, seveda pa tudi tiskani MSM mediji, skrbijo za promocijo protestov, ko jih iz dneva v dan postavljajo pred mikrofone in kamere informativnih oddaj, kjer lahko do mile volje pljuvajo po aktualni oblasti.

Zadnje četrtkove” miroljubne” demonstracije, ko so proti policistov letele granitne kocke, molotovke in druga pirotehnična sredstva, so se v piarovskih medijih levičarske opozicije pojavile kritike na račun Policije, ker naj bi prestopila pg dovoljenega, vlado Janeza Janše pa celo obtožili, da je ona v ozadju nasilnih protestov. 

							 Levičarski četvorček

Resnica pe je le ena in edina. Vsaka, še tako površna forenzična preiskava bi hitro razkrila prstne odtise tistih, ki stojijo za nasilnimi protesti, ki smo jim priča od dne, ko je oblast po strahopetnem odstopu Marjana Šarca, prevzela desnosredonska koalicija z Janezom Janšo na čelu. Treba je le stopiti do Fajonkine SD, Šarčeve LMŠ, Alenkine SAB in Mesčeve Levice, pa imamo zbran celoten komplot, v ozadju pa strice, ki jih usmerja mali mož iz Murgel.

 				Anis Ličina, kriminalec, ki ga RTV SLO tako rada gosti pred kamero			Anis Ličina, kriminalec, ki ga RTV SLO tako rada gosti pred kamero

V tem komplotu kolo vodi Fajonkina SD, njen oproda, sicer državnozborski poslanec in celo vodja komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb, Matjaž Nemec s partizanskim imenom Nitka, skrbi za militantni del socialne dmokracije. Skrbi, da so kadri SD na vseh protestih v Ljubljani in v Mariboru, zdaj pa je celo napovedal, da nas novi protesti čakajo 27. novembra, kjer sicer dvomim, da bo na čelu protestnikov. Je bolje biti na varnem v DZ ali “ukradeni” vili. 

Boris Cipot

Mogoče vam bo všeč