Nekategorizirano

Alarmantno! Prazno skladišče hrane mariborskega Rdečega križa, župan Arsenovič polnih ust nima posluha za pomoči potrebnim II

Drugi dan letošnjega leta smo objavili alarmantno novico iz mariborskega RK, da so skladišča hrane povsem prazna. Alarmantno! Prazno skladišče hrane mariborskega Rdečega križa, župan Arsenovič polnih ust nima posluha za pomoči potrebnim?!  Evropska unija je zmanjšala zaloge, občina Maribor pa se požvižga na svoje revne ljudi, smo zapisali in se pri tem jasno vprašali, kaj je s socialno občutljivosto, s katero se baha mestna oblast na čelu z županom Sašom Arsenovičem, ki ima podžupanjo iz vrst Židanove SD Alenko Iskra!

No mariborski Socialni demokrati so se odzvali tipično za nekdanje komuniste in sicer ne na vsebino, temveč na podatek o tem ali je in ali ni Metod Dolinšek član SD.


				metod dolinšek			metod dolinšek

Dobesdno so v zahtevi za popravek, podpisal jo je  Damjan Cvetko iz mariborske SD, zapisali, da:

»/…/ novi »šerif« Saša Arsenovič in za podžupanjo izbral celo Alenko Iskra ki je članica iste stranke, kot Metod Dolinšek, torej stranke SD, stanje ni nič boljše./…/
in nadaljujete,

/…/ Najbolj pa bode v oči dejstvo, da Socialni demokrati v Mariboru nosijo ime SOCIALNI le na papirju. Toliko o tem kako zares socialni so Socialni demokrati. /…/«

kar ne drži, saj Metod Dolinšek ni član SD, kakor tudi SD ni vpletena v delovanje Rdečega Križa in tudi Alenka Iskra, kot podžupanja MOM ni odgovorna za razporejanje sredstev MOM.

Objavljamo popravek:

V članku “Alarmantno! Prazno skladišče hrane mariborskega Rdečega križa, župan Arsenovič polnih ust nima posluha za pomoči potrebnim, smo napačno zapisali, da je Metod Dolinšek še vedno član Socialnih demokratov. 

Za napako se opravičujemo, vendar dodajamo, da je bil Metod Dolinšek ne le član SD, temveč tudi predsednik mestnega odbora SD v Mariboru, pa tudi kandidat SD za župana Maribora.

Dejstvo pa je, da se razmere v skladiščih mariborskega RK v ničemer niso izboljšale, kar bi moralo najbolj skrbeti prav mariborske Socialne demokrate, če se že kitijo s takim nazivom, saj  so del Arsenovičeve koalicije, pa še podžupanja je iz njihovih vrst!

Uredništvo/vfokusu

Mogoče vam bo všeč