Nekategorizirano

58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v spletni obliki

Pomurski sejem je v skrbi za zdravje razstavljavcev in obiskovalcev za letošnje leto odpovedal ali prestavil vse sejme v klasični obliki. V skrbi za njihovo poslovno zdravje in dobre medsebojne odnose pa skupaj s svojimi partnerji pripravlja 58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v spletni obliki.

Na letošnji sejem AGRA so se namreč že prijavili številni razstavljavci, ki si tako kot mi želijo hitrejšega okrevanja kmetijstva, živilstva in gospodarstva nasploh. Sodelovanje so potrdile mnoge strokovne in panožne organizacije, ki si skupaj z nami želijo hitrejše rasti samooskrbe, spletanja novih strokovnih zavez in izmenjave spoznanj. Odlično udeležbo in rezultate so zabeležila tudi mednarodna ocenjevanja kakovosti mesnih, mlečnih izdelkov, brezalkoholnih pijač, vin, medenih pijač, medu in embalaže.

Vsebin, izdelkov, storitev in novih spoznanj, ki ponujajo višjo kakovost življenja in trajnostni razvoj je obilica. Ob njih pa bo Spletni sejem AGRA 2020 predstavil tudi aktualne projekte, povezane z agroživilstvom, kmetijstvom in turizmom.

Največji in najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v tem delu Evrope se torej letos s svojimi bogatimi vsebinami seli na splet. V taki obliki se bo razvijal tudi v prihodnje kot dodatna platforma Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, ki bo tradicionalno že prihodnje leto spet organiziran v realnem in fizičnem prostoru. Spletni sejem AGRA bo tako tudi izven časa trajanja prireditve na sejmišču v Gornji Radgoni pomembna tržna in promocijska podpora razstavljavcem. Osveščenim potrošnikom in javnosti pa bo predstavljal trajen vir znanja in verodostojnih informacij o izdelkih in storitvah s področja kmetijstva in živilstva.  

Pomurski sejem je v sodelovanju spletno televizijo www.pozdravtv.si za učinkovito ponudbo novih izdelkov, storitev in projektov za spletne razstavljavce pripravil različne razstavne prostore, z drugimi medijskimi partnerji pa tudi pakete dodatne promocije.

Mogoče vam bo všeč