Nekategorizirano

Znanstveniki trdijo, da je koronavirus prišel na zemljo iz vesolja!??

Skupine znanstvenikov pod vodstvom Edwarda Steelea in Chandre Wickramasinghe verjamejo, da je koronavirus 11. oktobra lani prinesel meteor, ki je eksplodiral nad kitajskim mestom Sungjuen. Portal “Discover magazine” poroča o delih znanstvenih raziskav in teorije, v skladu s katero je meteor, ki so ga opazovali 2000 kilometrov od Wuhana, kjer je bil registriran prvi primer virusa korone, sproščal delce virusa.

Profesor Vikramasing je znan po svojem delu na teoriji panspermije, po kateri ima življenje v obliki mikrobov kozmični izvor. Skupina znanstvenikov, ki zagovarja teorijo o kozmičnem izvoru Covida-19, je že objavila 10 prispevkov o virusu korone.

Vikramasing je doktor matematike s Šrilanke in upokojeni profesor na več univerzah, med drugim v Cambridgeu in Cardiffu, kjer je študiral astronomijo, matematiko in matematično fiziko.

“Mislim, da je virus prišel v oblaku kometnega prahu, ki se je naselil v stratosferi nad Wuhanom, kjer so se pojavili prvi primeri okužbe. Nato se je skozi stratosferske vetrove razpršil v Iran, Italijo in druge v severnem zemljepisnem pasu. Ko virus enkrat pristane na Zemlji, se s človeškim stikom še širi. Trenutne omejitve zmanjšujejo širjenje. A padavin s takšnimi ukrepi ni mogoče preprečiti”- opozarjajo v Vikramasingu.

Mogoče vam bo všeč